Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezpečnostní senzory ve vaší domácnosti

Proč jsou bezpečnostní senzory tak důležité? Smart Home nebo inteligentní síť pro automatizaci budov dává uživatelům možnost přizpůsobit si domácnost podle svých potřeb.

Komunikaci mezi jednotlivými zařízeními může spustit jednoduchý podnět od uživatele (např. dle scenáře OneTouch), jejich ovládání je stále pohodlnější a užitečnější. Vývoj lidské společnosti je tak rychlý, že je těžké předvídat, jaké vyspělé systémy nás budou v budoucnu doprovázet. Víme však, že komfort bydlení, ekologie a úsporné využívání energie budou stále důležitější. Smart Home díky moderním bezpečnostním senzorům také chrání dům před nežádoucími událostmi.

V článku naleznete odpovědi na otázky:

Proč je Smart Home více než pohodlí?
Jak systém SALUS Smart Home zvyšuje vaši bezpečnost?
Na co všechno vás upozorní bezpečnostní senzory SALUS Controls?

Smart Home a inteligentní ochrana
Řízení domácích funkcí pomocí smartphonů, počítačů nebo hlasových asistentů dělá náš život pohodlnější, přínos automatizace budov je však obsáhlejší.

Do této oblasti Smart Home vstoupila i značka SALUS Controls. I když hlavní myšlenka společnosti směřuje spíše na inteligentní řízení vytápění, velkou výhodou systému SALUS Smart Home je péče o bezpečnost členů domácnosti.

Instalací bezpečnostních senzorů z řady Smart Home získáte možnost bez stresu opustit domácnost (např. jít do práce nebo nakoupit) a osobu, o kterou se staráte, můžete na potřebný čas nechat samotnou doma. Scénáře OneTouch vám pomůžou. Pokud by se osoba doma necítila dobře a stiskne tlačítko, obdržíte automatickou SMS zprávu s předem stanoveným obsahem a na vzniklou situaci tak můžete včas reagovat. Myšlenka je skvělá a efektivní.

Více informací o bezpečnostních senzorech

 
 
Reklama