Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lindab Ventilace představuje nové požární klapky FBC

Lindab Protect je sortiment protipožárních systémů pro větrání, který nabízí vyšší bezpečnost v budovách.

Lindab Ventilace představuje nové požární klapky FBC
Lindab Ventilace představuje nové požární klapky FBC

Lindab Protect je náš sortiment protipožárních systémů pro větrání, který nabízí vyšší bezpečnost v budovách. Protipožární systémy jsou navrženy tak, aby oddálily, nebo zabránily rozšíření ohně, a tím minimalizovaly případná zranění osob či poškození budov.

Nové požární klapky řady FBC jsou vhodné pro instalaci do kruhového potrubí až do průměru 200 mm. Umožňují maximální bezpečnost a zabraňují šíření požáru uvnitř budov. Zaručují dokonalou izolaci před teplem a úplné utěsnění potrubí, jak za tepla, tak při studených výparech a plynech. Vše dokazují provedené testy podle normy EN 1366-2.

Požární klapky v provedení s talířovým ventilem mohou být rovněž použité jako koncový element s požární odolností při zabudování do požárně dělící konstrukce.

Požární klapky řady FBC1, FBC4, FBC7 a řady FBC2, FBC5, FBC8 s koncovým ventilem

  • Požární klapky představují bariéru proti šíření ohně, přenosu tepla a šíření škodlivých par a plynů díky těsnění testovanému s depresí 300Pa,
  • jsou vhodné pro zasunutí do kruhových potrubí až do průměru 200 mm,
  • umožňují maximální bezpečnost při zabránění šíření požáru uvnitř budov,
  • zaručují dokonalou izolaci před teplem a úplné utěsnění jak za tepla, tak studené výpary a plyny, jak ukazují četné testy provedené podle normy EN 1366-2.

Lindab Ventilace
logo Lindab Ventilace

Nabízíme kompletní sortiment zahrnující VZT jednotky, požární klapky, čisté prostory, potrubní systémy, distribuční elementy, indukční jednotky, pasivní stropy a další příslušenství pro vzduchotechniku.

 
 
Reklama