Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak na bezpečnostní řešení pro průmyslové objekty a jiné komerční prostory?

Opatrnosti není nikdy dost a investice do prevence v podobě řádného zabezpečení objektů se jednoznačně vyplatí.

Své o tom vědí majitelé firem a provozovatelé komerčních prostor – od malých obchůdků po stohektarové průmyslové areály – kteří již někdy museli kvůli „návštěvě“ zloděje podstoupit papírování s policií a nekonečné tahanice s pojišťovnou kvůli náhradě škody.

A co vy, jak jste na tom? Víte, jak efektivně a za rozumnou cenu ochránit váš majetek, potažmo v něm nacházejících se osobám poskytnout plnohodnotný pocit bezpečí?

Ideální kombinace: moderní technologie a profesionální zaměstnanci

Při zabezpečení objektů je důležité postupovat komplexně. Ani sebezkušenější pracovník bezpečnostní agentury nemůže mít oči všude a stejně tak super moderní technika vám bude k ničemu, pokud ji nebude obsluhovat bystrý a schopný profesionál.

Své o tom vědí i v bezpečnostní agentuře TOP security, která již více než 25 let patří k hlavním hráčům na tuzemském trhu s bezpečnostními službami. Za její pozicí stojí vedle kvality, proaktivního přístupu a přiměřené ceny právě široké portfolio poskytovaných služeb.

Samozřejmostí je analýza zabezpečení objektů, identifikace bezpečnostních rizik, příprava vhodného řešení na míru za využití nejmodernějších technologií a následná instalace elektronického zabezpečovacího systému, zaškolení jeho obsluhy i propojení se stávajícími systémy, které v objektu již fungují. Tím však výčet nekončí.

Nad to mezi služby bezpečnostní agentury TOP security patří:

  • fyzická ostraha,
  • kontrola zaměstnanců i vozidel na vrátnici,
  • administrativní a recepční služby,
  • facility management,
  • pravidelné reporty s doporučeními,
  • celoroční úklid vnitřních i venkovních prostor,
  • odpadové hospodářství,
  • právní servis v oblasti BOZP, PO a GDPR,
  • náhradní plnění v plné výši odebraných služeb.

Jaké bezpečnostní služby jsou vhodné pro váš objekt?

Odpověď není jednoznačná. Je třeba vycházet z faktu, že každá budova má svá specifika. Liší se i zadání subjektů poptávajících zabezpečení objektů, a to co do rozsahu poskytovaných služeb, technologií i finančních možností. Výhodou je, pokud agentura vlastní technické, výcvikové a školící centrum.

Nejste si jistí, jaké kamerové, přístupové a požární systémy a jiné technologie by byly vhodné pro zabezpečení vašeho obchodu, provozovny, restaurace, hotelu nebo třeba rozsáhlého průmyslového areálu? Nebojte se požádat o odbornou konzultaci. Pečlivé a komplexní zabezpečení a investice do prevence vám v budoucnu ušetří spoustu peněz i šedivých vlasů.

Jak již bylo výše uvedeno, samotné kamery nebo naopak hlídač se psem sám objekt nezabezpečí. Při využití komplexního řešení dosáhnete na příznivější cenu než při objednání jednotlivých služeb. V průběhu si budete moci flexibilně požádat o změnu parametrů jednotlivých položek a v případě potřeby dokonce využít náhradní plnění v plném rozsahu.

Outsourcing v oblasti bezpečnosti i technické správy „frčí“

Doba jde dopředu a již dávno není „in“ spravovat objekt svépomocí. Jasným trendem na trhu je outsourcing, tedy delegace zabezpečení objektů, správy budovy, úklidových prací, ostrahy a podobných činností vlastníkem nebo provozovatelem budovy na externí firmy – zpravidla renomované bezpečnostní agentury – které se o vše postarají za vás. Vzhledem k tomu, že se tito odborníci činnosti věnují dennodenně, vědí, jak co funguje a umí pracovat maximálně efektivně, z čehož budete ve finále těžit zase a jenom vy. Tak proč to nezkusit?

 


TOP security, s.r.o.
logo TOP security, s.r.o.

Patříme mezi přední bezpečností agentury v České republice a to už od roku 1992. Veškeré služby zajišťujeme z vlastních zdrojů, proto jsme schopni vám garantovat nejvyšší kvalitu. Pracujeme chytře, systematicky, efektivně. Klientům přinášíme profesionální ...

 
 
Reklama