Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezpečnostní agentura D.I.SEVEN

Zjistěte, které služby bezpečnostní agentura D.I.SEVEN nabízí.

Bezpečnostní agentura D.I.SEVEN

D.I.SEVEN je bezpečnostní agentura, která nabízí nejen komplexní bezpečnostní služby, ale i úklidové služby. Zaměřujeme se na fyzickou ostrahu, úklid a vzdálený monitoring PCO.

7 důvodů proč D.I.SEVEN
1. Celorepubliková působnost
2. Podporujeme ty, kteří to potřebují
3. S námi odpadá starost
4. Vlastní PCO
5. Stálí a spokojení klienti
6. Pojištění a certifikace
7. Active Track chrání Vás i Vaše zaměstnance

S námi můžete být v klidu

D.I.SEVEN se specializuje na bezpečnostní služby. Vzhledem k silnému zázemí a celorepublikové působnosti Vám naše bezpečnostní agentura může nabídnout profesionální bezpečnostní služby splňující určité potřeby pro každého.Služby pro Vás sestavíme na míru. Můžeme Vám nabídnout komplexní zabezpečení objektů a ochranu osob a majetku po celé ČR.

Služby, které poskytujeme
  • Bezpečnostní služby
  • Profesionální úklidový servis
  • Vzdálený monitoring PCO
Profesionální úklidový servis

Úklidové práce se odvíjejí od přání našich klientů. Vykonáváme je na vysoké úrovni a kvalitně. Reagujeme na Vaše požadavky a připomínky. Pro úklid používáme ekologicky šetrné čisticí prostředky, moderní úklidové pomůcky a vyspělou strojovou techniku. Provádíme úklid vnitřních i vnějších prostor, každodenní i nárazový úklidový servis institucí, úklid kanceláří, administrativních budov a objektů, úklid firem a komerčních prostor, výrobních hal, podzemních garáží, ale i kulturních a sportovních institucí.


D.I. SEVEN, a.s.
logo D.I. SEVEN, a.s.

Bezpečnostní agentura D.I.SEVEN, a.s. se již od roku 1995 zabývá službami v bezpečnostní a úklidové sféře. Bezpečnostní služby a úklidové práce poskytujeme našim klientům ve všech oblastech České republiky. Firmám i státní správě mimo jiné poskytujeme ...

 
 
Reklama