Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inspekční kamera pro stavební firmy Laserliner VideoFlex G3 Ultra

Inspekční kamery našly uplatnění především v stavebnictví. Jsou vhodné pro záznam stavu staveb na nepřístupných místech. Model Laserliner VideoFlex G3 Ultra v tom oboru patří k těm nejpopulárnějším.

Inspekční kamera pro stavební firmy Laserliner VideoFlex G3 Ultra

Hlavní výhodou inspekčních kamer je objektiv umístěný na konci ohebného kabelu. Kabel má ideální tuhost, aby šel ovládat, navíc je voděodolný a skvěle chrání kameru. Na konci instalované LED diody osvětlují cíl a samotná kamera dokáže nahrávat každý detail s vysokým rozlišením.

Laserliner VideoFlex G3 Ultra je profesionální inspekční kamera pro stavební firmy s objektivem o průměru 9 mm, který umožňuje nahlédnout prakticky do každého koutu, a pro nejnáročnější je určen model Ultra s hlavicí o průměru 6 mm.

Konstrukce kamery původem z Německa byla navržena s ohledem na ergonomii práce, což znamená, že všechny funkce jsou po ruce a gumová rukojeť zabraňuje vyklouznutí z ruky. Materiál v podobě videí nebo fotografií je nahráván v rozlišení 720×480 a ukládán na externí paměťové karty o maximální podporované kapacitě 8 GB. Inspekční kamera může pracovat nejen za dne, ale také v noci, protože byly na hlavici kamery umístěny LED diody, které osvětlí úzké tunely a kouty, do kterých nedosáhne světlo z venčí.

Zařízení je napájeno akumulátory, a doba práce při plném nabití může činit maximálně 4 hodiny. Navíc je na 3,5" displeji zobrazován stav baterií a aktuální pracovní režim. Kamera byla vyrobena v souladu s klasifikací ochrany IP68, díky čemuž může pracovat v mokrém nebo velmi prašném prostředí.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama