Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čerpadla na naftu a PHM s certifikací ATEX

Čerpadla PUISI pro čerpání hořlavých kapalin (benzín, lehký petrolej, motorová nafta) splňují všechny přísné požadavky, týkající se jejich využití v prostředí s potenciálním rizikem výbuchu.

Rozšířili jsme nabídku o speciální čerpadla na PHM, tedy čerpadla pro čerpání motorové nafty, benzínu, lehkého petrolej. Vybraná čerpadla splňují certifikaci ATEX pro provoz ve výbušném prostředí.

V platnost vešla směrnice ATEX dne 1. července 2003. Tato směrnice se stala závazným dokumentem pro veškerá mechanická zařízení, která jsou určena pro použití ve výbušném prostředí, tedy i čerpací techniku.

V nabídce nově najdete automatické výdejní stanice na PHM (pro nekomerční použití), samostatná čerpadla na PHM v klasickém provedení, nebo pro instalaci na sud či barel, průtokoměry a mimo jiné čerpadla na PHM v provedení 12/24 V.

Celou nabídku čerpadel PIUSI si můžete prohlédnout v internetovém obchodě RedEd.cz.


RedEd.cz - čerpací technika
logo RedEd.cz - čerpací technika

Jsme specializovaný internetový obchod na prodej čerpadel a čerpací techniky. Stavíme na dlouholetých zkušenostech a nabídce kvalitních čerpadel, kterým skutečně důvěřujeme. V naší nabídce najdete ponorná čerpadla do vrtů, čerpadla do studní, domácí ...

 
 
Reklama