Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výsledky ankety Zlatý@TZB-info a ocenění za kreativní reklamu 2010

V rámci doprovodného programu veletrhu Aqua-therm internetový portál TZB-info rozděloval ceny Zlatý@TZB-info a Kreativní reklama 2010.

V 8.ročníku ankety Zlatý@TZB-info se čtenářům nejvíce líbil web www.quantumas.cz.

QUANTUM a.s. je jedním z největších dovozců plynových zásobníkových ohřívačů vody v ČR. V rámci činnosti se specializujeme na prodej plynových zásobníkových ohřívačů vody Quantum, distribucí plynu a realizací staveb v oboru plyn, topení, voda a kanalizace. Dále nabízíme solární panely pro výrobu tepla a k ohřevu vody, kondenzační kotle, tepelná čerpadla, expanzivní nádoby a další doplňkový sortiment.

Na druhém místě se umístil internetový magazín www.avytapeni.cz

Provozovatelem internetového magazínu je v rámci podnikatelské Skupiny ESEL společnost ESEL TECHNOLOGIES s.r.o., která se spolu s dalšími společnostmi Skupiny ESEL (ESEL FUEL DISTRIBUTOR s.r.o., ESEL PELLET s.r.o. a ESEL SLOVAKIA, s.r.o.) specializuje na kompletní realizaci automatických kotelen prostřednictvím dodávek, instalací, montáží a servisu automatických kotlů a prodej ekologického paliva pro automatické kotle a kotelny.

Trojici na pomyslných stupních vítězů doplňuje web www.schiedel.cz

Firma Schiedel vyrábí více než 90% svých výrobků v České republice. Právem se tak může nazývat českou firmou, i když nese německé jméno svého zakladatele. Každý komín je zákazníkovi postavený tzv. na míru, podle jeho potřeb a možností. Více než 60-ti letá působnost firmy na trhu může být pro Vás zárukou toho, že i za pár let se v případě problémů, budete mít na koho obrátit. Zajímavou novinkou je Schiedel AERA, vysoce efektivní systém bytového větrání. Přednostně je určen pro oblast nové výstavby rodinných domů.

V letošním roce redakce TZB-info udělovala i cenu Kreativní reklama 2010.

Cenu Kreativní reklama 2010 za dlouhodobou kampaň obdržela společnost PROCOM BOHEMIA, s. r. o. - GEMINOX a kotle Geminox.

Dosažení nedosažitelného předvádějí kondenzační kotle THRi francouzské společnosti GEMINOX. Jednou z velkých předností výrobce, jehož filozofií je produkce pouze dokonalých výrobků bez sebemenších kompromisů, je specializace. Více než 20-tiletý vývoj a výroba kondenzační techniky, od samého počátku zaměřený pouze na ta nejlepší řešení, přivedl výrobky na excelentní technickou úroveň. Ucelený program pokrývá výkonové rozmezí 0,9 - 49 kW (v kaskádě až 392 kW) a odpovídá potřebám bytů, rodinných domů, bytových domů, ale i provozovatelů hotelů, administrativních, zdravotnických i průmyslových budov.

Redakce TZB-info ocenila prezentaci k přestěhování na novou adresu Do Čertous v Praze, spojenou s "čertovskou" reklamní kampaní včetně partnerství pohádky Peklo s princeznou.

Cenu Kreativní reklama 2010 za netradiční bannery získaly společnosti Thermwet s.r.o. za prezentaci větrání s rekuperací a společnost Stachema Kolín, spol. s r.o. za prezentaci připravku Lignofix na ochranu dřeva proti škůdcům.

ThermWet s. r. o. je česká společnost, která se zabývá rekuperací vzduchu a tepla v rodinných domech a výrobou dostupných kondenzačních rekuperátorů.

Naším cílem je, aby rekuperace byla dostupná široké veřejnosti a uspokojovala vysoké nároky našich klientů.

Společnost Stachema Kolín, spol. s r.o. byla založena v roce 1992 v Kolíně a dodnes je jediným tuzemským výrobcem a dodavatelem kompletního sortimentu stavební chemie a přísad do betonů a malt. Součástí portfolia jsou chemické materiály pro výrobu betonů a malt, materiály pro povrchovou úpravu stavebních konstrukcí, přípravky užitkové chemie a zároveň Stachema poskytuje technický servis a provozuje akreditovanou zkušební laboratoř.

 
 
Reklama