Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Autodesk ohlašuje produkt Autodesk Revit LT

Společnost Autodesk, světový lídr v oblasti 3D návrhového, konstrukčního a animačního softwaru, uvádí software Autodesk Revit LT na český trh. Software je určen architektům, návrhářům a nejrůznějším stavebním profesím využívajícím 2D postupů, které chtějí přejít na procesy informačního modelu budovy (BIM) Software Autodesk Revit LT představuje specializovanou 3D aplikaci, která uživatelům pomáhá vytvářet vysoce kvalitní a přesné návrhy a dokumentaci.

„Autodesk Revit LT je výsledkem úsilí naší společnosti poskytovat architektům, návrhářům a pracovníkům nejrůznějších stavebních profesí, především z malých firem, nástroje umožňující přejít na postupy BIM a využívat veškerých jejich výhod,“ řekl Patrik Minks, obchodní manažer pro oblast stavebnictví ve společnosti Autodesk. „S řešením Revit LT budou naši zákazníci moci dodávat kvalitní a přesné návrhy a dokumentaci, což jim poskytne možnost odevzdávat projekty rychleji a ušetřit čas a peníze.“

Autodesk Revit LT je postaven na platformě BIM a umožňuje uživatelům vytvářet návrhy ve 3D prostředí s realistickými stavebními objekty tak, aby mohli vytvářet spolehlivou a vzájemně koordinovanou dokumentaci – rychleji a efektivněji. Aplikace postavené na řešení Revit pomáhají zlepšovat koordinaci projektů a jejich kvalitu a dokáží přispět k vyšší ziskovosti architektonických a projekčních kanceláří a profesních firem. Nejdůležitější přínosy Revit LT zahrnují:

  • Efektivnější práci v jednotném koordinovaném modelu, který dovoluje uživatelům navrhovat a vytvářet dokumentaci stavebního projektu souběžně. Autodesk Revit LT automaticky řídí postupné změny v modelu prostřednictvím dokumentačního procesu. Výsledkem je zajištění konzistence návrhu, lepší úroveň koordinace a menší chybovost.
  • Navrhování a vizualizace ve 3D. Revit LT umožňuje uživatelům vidět své návrhy realisticky, což jim pomáhá porozumět navrhovaným stavbám a prostorám, a efektivněji komunikovat nejrůznější nápady se svými klienty.
  • Tvorba fotorealistických animací v cloudu. Uživatelé, kteří si zakoupí licenci Autodesk Subscription s řešením Revit LT, budou moci animovat v cloudu přímo z rozhraní Revit LT a vytvářet tak konkurenceschopné, fotorealistické vizualizace bez nadměrného zatěžování vlastního počítače.
  • Sdílení dokumentů v souborových formátech DWG a RVT. Umožňuje vytvářet návrhy v souborových formátech DWG a využívat efektivního sdílení se členy projektového týmu pracujícími v dalších aplikacích Autodesk Revit.

Dostupnost

Autodesk Revit LT 2013 je dostupný zákazníkům v České republice okamžitě. Produkt může být zakoupen samostatně nebo jako součást nové sady aplikací AutoCAD Revit LT Suite 2013, která obsahuje jak Autodesk Revit LT 2013 tak AutoCAD LT 2013. Další podrobnosti lze nalézt na http://www.autodesk.cz/revitlt.

O společnosti Autodesk

Autodesk, Inc. je světový lídr v oblasti 3D návrhového, technického a animačního softwaru pro výrobu, stavebnictví, média a zábavu. Software od Autodesku pro návrh, vizualizaci a simulaci svých nápadů využívají zákazníci z odvětví strojírenství a výroby, architektury, stavebnictví, médií a zábavy – včetně 15 posledních vítězů filmových Oscarů (Academy Award) za nejlepší vizuální efekty. Od uvedení aplikace AutoCAD v roce 1982 nabízí Autodesk nejširší portfolio moderních softwarových aplikací pro globální trh. Další informace o společnosti Autodesk najdete na webu www.autodesk.cz.

Autodesk a Autodesk Revit LT jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Autodesk, Inc., ve Spojených státech a některých dalších zemích. Academy Award je registrovaná ochranná známka Akademie filmových umění a věd. Všechny ostatní názvy značek, produktů nebo ochranných známek náleží příslušným majitelům. Společnost Autodesk si vyhrazuje právo kdykoli bez upozornění pozměnit nabídku, specifikace a ceny svých produktů a služeb a nezodpovídá za typografické nebo grafické chyby, které se mohou v tomto dokumentu vyskytnout.

© 2012 Autodesk, Inc. Všechna práva vyhrazena.

 
 
Reklama