Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Infotherma 2012 především výstavou

Na 360 domácích a zahraničních firem a organizací má potvrzenou účast na 19. ročníku mezinárodní výstavy Infotherma 2012. Jejich seznam a umístění v jednotlivých pavilonech se postupně zveřejňují na internetových stránkách k výstavě www.infotherma.cz.

Limitujícím faktorem počtu vystavovatelů jsou výstavní prostory ostravského Výstaviště, kde se ve dnech 16. – 19. ledna 2012 tato výstava uskuteční.

V rámci těchto možností je snahou připravit co nejucelenější pohled na problematiku tepelné pohody našich příbytků a respektovat přitom narůstající majetkovou diferenciaci společnosti. Proto kromě špičkových novinek otopných systémů na ušlechtilá paliva bude více jak jedna polovina moderních kotlů na tuhá paliva. Také v další náplni výstavy bude snahou představit nejrůznější možnosti úspor energie a využívání obnovitelných zdrojů a upozornit i na úskalí, ke kterým může docházet při neodborném rozhodování a provedení nekvalitních prací.

Tak jak každoročně přibývají tisíce metrů nových prodejních ploch v technických marketech a supermarketech, rostou i nároky na pojetí a obsahovou náplň nejrůznějších technických výstav. V tomto světle by měla být realizovaná i Infotherma 2012, tradičně zaměřená na vytápění, úspory energie a využívání obnovitelných zdrojů. Do přípravy se proto zapojila řada českých a slovenských Technických univerzit, další vysoké školy, cechy, společnosti a asociace a dohodli se noví mediální partneři z oborů, které budou na výstavě preferovány. V novém duchu je také připravena obsahová náplň odborného doprovodného programu a podstatně rozšířeno poradenství.


Agentura INFORPRES s.r.o.
logo Agentura INFORPRES s.r.o.

Pořadatel mezinárodní výstavy Infotherma - ekologické a ekonomické vytápění, úspory energie a využívání obnovitelných zdrojů v rodinných domcích, chatách, dílnách, provozovnách, restauracích, obchodech, rekreačních střediscích a dalších malých a středních ...