Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sborník a CD z konference Nové prvky energetické náročnosti a slíbená metodika

V redakci TZB-info je k zakoupení sborník a CD z konference Nové prvky energetického hodnocení budov. Všechny účastníky konference budeme e-mailem informovat o možnosti stažení metodiky, jakmile bude hotova. Podle aktuálních informací to bude v lednu 2009.

Rekapitulace:

TZB-info pořádalo 10.11.2008 konferenci Nové prvky energetického hodnocení budov. Ke konferenci byl vydán sborník, který byl po konferenci doplněn a v této rozšířené podobě vydán i v elektronické podobě. Sborník i CD lze ještě stále objednat v redakci TZB-info (á 200,-Kč).

Metodika:

Původním záměrem TZB-info bylo účastníkům konference poskytnout jako přílohu sborníku i CD s metodickou příručkou. Vzhledem k tomu, že k datu konání konference nebyla metodika hotova, záměr jsme změnili a na konferenci jsme slíbili, že jakmile metodika bude, účastníci obdrží heslo, prostřednictvím kterého jim bude materiál zpřístupněn na TZB-info.

Tento model je stále platný, e-maily účastníků máme připraveny, ale bohužel dle sdělení autorů bude metodika k dispozici po ukončení projektu a předání výsledků MPO do konce ledna 2009.

Všechny účastníky konference budeme e-mailem informovat po získání výše uvedeného dokumentu. K dispozici bude ke stažení na našich webových stránkách.


Obr.1: Obsah CD, které je k dispozici v redakci TZB-info


Obr.2: Obsah sborníku, který je k dispozici v redakci TZB-info


Obr.3: Obsah sborníku, který je k dispozici v redakci TZB-info

 
 
Reklama