Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tisková zpráva TC MACH, s.r.o. k výstavě Coneco 2007

Společnost TC MACH, s.r.o. výstavou Coneco Bratislava 2007 uvede na slovenský trh svou poslední novinku – energetickou jednotku s typovým označením Chameleon.

Toto tepelné čerpadlo pomůže projektantům i stavebníkům, kteří hledají efektivní řešení pro jednotnou regulaci různých energetických systémů v jednom objektu. Společnost TC MACH, s.r.o. tak potvrdila svoji vedoucí roli v oblasti špičkových tepelných čerpadel a bez nadsázky lze říci, že s energetickou jednotkou Chameleon nastartuje na slovenském trhu revoluci. Spotřeba energií, potřebných pro provoz domu, by měla být v dlouhodobém horizontu optimalizována v poměru cena-výkon-komfort.

Energetická jednotka Chameleon je výjimečné tepelné čerpadlo prodávané na Slovensku. Je vybaveno elektronickým vstřikováním chladiva a rozsáhlou nadřazenou regulací. Efektivně řídí dochlazení solárního systému s následným využitím přebytečného tepla. Ekonomické vytápění bazénu, popřípadě bazénové haly, je pro něj hračkou. Pro větší komfort uživatele řídí i časovou filtraci bazénové vody. Chameleon se umí spojit s dispečinkem výrobce a i jeho majitel se kdykoli a odkudkoli spojí se svým Chameleonem. S Chameleonem se přes mobil můžete spojit i vy, aby vám zatopil, aktivoval zdroj pro saunu a nebo začal natápět bazén.

Výrobky české značky MACH jsou již 12 let známé svou vysokou kvalitou. Při jejich vývoji je kladen důraz na použití vysoce kvalitních materiálů kombinovaných s nejmodernějšími technologiemi, které umožňují individuální přizpůsobení výrobků té nejnáročnější klientele vyžadující komfort, eleganci, kompaktnost či profesionalitu. To ostatně dokládá i řada ocenění z mezinárodních veletrhů RACIOENERGIA, Frigotherm, Stavebního veletrhu SHK Brno, For Arch Praha nebo Aqua-therm Praha.

V termínu od 20.-24.března 2007 se s Vámi rádi setkáme na výstavě Coneco-Racioenergia 2007 na výstavišti v Bratislavě (hala B1, stánek 111).


Tepelná čerpadla MACH, s.r.o.
logo Tepelná čerpadla MACH, s.r.o.

Vývoj, výroba a instalace patentově chráněných tepelných čerpadel MACH. Další oblastí působení jsou speciální aplikace v technologických procesech s odpadním teplem.