Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tipy na stánky

Následujícím výběrem novinek a tipů na stánky bychom Vás rádi pozvali na 9. ročník mezinárodního veletrhu Střechy Praha 2007, který se koná ve dnech 25. - 27. ledna 2007 na Výstavišti v Praze Holešovicích.

Veletrh je největší přehlídkou střešních materiálů, krytin, oken, doplňků, výrobků pro půdní vestavby, izolací, řemesla a služeb pro stavbu a renovaci střech. Připravena je řada přednášek, praktické ukázky a bezplatná poradenská centra pro širokou veřejnost.

 

Letos jsme připravili novou sekci veletrhu s názvem "Zastřešíme Vaše bydlení" - zahrnuje nabídku bytů, staveb rodinných domů, pozemků, finančního poradenství a projektování.

 

Souběžně bude probíhat výstava "Úspory energií a obnovitelné zdroje" s bohatým doprovodným programem (nízkoenergetické domy, vytápění, sluneční energie, biomasa, dotace, poradenství).

DOPROVODNÝ PROGRAM


Návštěvníci mohou každý den vyhrát střechu na rodinný dům a další atraktivní ceny.
V sobotu Vás čeká odpoledne plné atrakcí, přijďte se pobavit s Martinem Zounarem!
Otevřeno bude ve čtvrtek 25. 1. a v pátek 26. 1. od 09.00 do 18.00 hod., v sobotu 27. 1. od 09.00 do 17.00 hod.

Firma Výrobek

BRAMAC střešní systémy spol. s r.o.

Stánek č. 138, levé křídlo Průmyslového Paláce.
Oba výrobky přihlášeny do soutěže Zlatá taška

Solární kolektor BRAMAC
Popis: ekologický zdroj energie. Výrazná úspora energie s pouhými 1,5 až 2m2 solárního panelu BRAMAC na osobu může pokrýt až 70% roční potřeby teplé vody. Využití: solární příprava teplé vody, podpora vytápění, ohřev vody v bazénu. Vhodný pro stávající střechy a všechny druhy střešní krytiny.

TEGALIT
Popis: velkoformátová betonová taška vyrobená jako všechny betonové střešní tašky BRAMAC z kvalitních přírodních surovin, plně automatizovanou výrobní technologií. Její rovný, jednoduchý, střídmý tvar a klasické zbarvení ladí se vzhledem moderních staveb a dokáže zvýraznit konstrukční prvky.

BRKA s.r.o.

Stánek č. 107, levé křídlo Průmyslového Paláce

Stavební výtahy SUPERLIFT S225
Popis: jsou určeny ke svislé přepravě nákladu max. 200kg do výšky až 50m. Snadná přeprava na staveništi. Jednoduchá stavba - je možné přímo s nákladní plošiny, manipulace s díly do 20kg. Standardní kotvení buď k lešení nebo ke zdi. Výrobce: Steinweg-Böcker.

Šikmé (střešní) výtahy TOPLIFT
Popis: zesílené konstrukce s nosností 250 kg je možné stavět do max. délky 20m. Pohonné jednotky jsou dodávány s různými rychlostmi pojezdu. Pohon s nejpomalejší rychlostí je totožný s pohonem pro stavební výtah SUPERLIFT S225. Široký sortiment příslušenství. Výrobce: Steinweg - Böcker.

Šikmé (střešní) výtahy EASY
Popis: od německé firmy PAUS jsou namontovány na přívěsu za os. auto. Výtah Easy 18 s max. výškou zdvihu 18m má celkovou hmotnost jen 900kg. Výhodou řešení firmy PAUS je stavitelná točna s rozsahem plných 360°. Pohon variabilně buď el.motorem nebo čtyřtaktním benzinovým motorem.

Stavební vrátky
Popis: německého výrobce Steinweg-Böcker jsou dodávány ve 3 provedeních: Malý vrátek Baby s nosností 100kg a délkou lana na navijáku 20,5m, velký vrátek Boy s nosností 200kg a délkou lana 31m. Specialně pro stabu lešení vyvinutá vrátek Minilift s nosností 150kg a lanem délky 81m.

CZ - ELEKTRONIKA s.r.o.

Stánek č. 302, střední hala Průmyslového Paláce

U - f Guard
Popis: U - f GUARD je zcela novým produktem v nabídce firmy CZ - ELEKTRONIKA, která se zabývá fotovoltaickými systémy. U - f GUARD je třífázový napěťový a frekvenční hlídač s podsvíceným displejem, jednoduchým ovládáním a širokými možnostmi nastavení.

FENESTRA střešní okna, s.r.o.

Stánek č. 216, pravé křídlo Průmyslového Paláce

Střešní okno PRIMA FENESTRA výr. řada THERMICAL
Popis: střešní okno s mimořádnými tepelně-izolačními vlastnostmi, jediné splňující nové požadavky ČSN 730540 na povrchové teploty. Přihlášen do soutěže Zlatá taška

INFO NAVIGATOR s.r.o.

Stánek č. 157, levé křídlo Průmyslového Paláce

Popis: nabídka inovativních profesních oděvů určených speciálně pro střechaře

JUTA a.s.

Stánek č. 219, pravé křídlo Průmyslového Paláce

JUTADREN
Popis: 4vrstvá podstřešní fólie pro falcované plechové krytiny pro odvedení vlhkosti a vody

JUTADACH MASTER
Popis: 4vrstvá difúzní podstřešní fólie s vysokou mechanickou pevností

LIGHTWAY s.r.o.

Stánek č. 236, pravé křídlo Průmyslového Paláce

LIGHTWAY CRYSTAL
Popis: LIGHTWAY CRYSTAL - nová koncepce tubusového světlovodu. Přihlášen do soutěže Zlatá taška.

Linde Material Handling GmbH & Co

Stánek č. 134, levé křídlo Průmyslového Paláce

Elektrické vysokozdvižné vozíky E12 - E20
Popis: Nová generace elektrických vysokozdvižné vozíků Linde s nosnostmi 1.2 až 2.0 tuny, vyšší výkon při nižší spotřebě energie. Nejvýraznějším prvkem nové výrobní řady je převratný systém hospodaření s energií, Energy Management System (EMS).

PREFA ALUMINIUMPRODUKTE s.r.o.

Stánek č. 128, levé křídlo Průmyslového Paláce

PREFALZ DELFIN
Popis: svitkový plech pro drážkové krytiny, falcovací kvalita H41, materiál hliník síla 0,7 mm, šíře 500 a 1000 mm, coil coating lak PP06, záruka 40 let, možnost práce v zimě, možnost letování.

PREFALZ TITAN
Popis: svitkový plech pro drážkové krytiny, falcovací kvalita H41, materiál hliník síla 0,7 mm, šíře svitku 500 mm a 1000 mm, coil coating lak PP06, záruka 40 let, možnost práce v zimě, možnost letování.

REGRA PLAST spol. s r.o.

Stánek č. 162, levé křídlo Průmyslového Paláce

EUREKO DDS II
Popis: Zdokonalený model velmi oblíbeného plastového Drdlíkova šindele DDS. Věrná napodobenina dřevěného šindele s mnoha inovacemi.

VELUX Česká republika, s.r.o.

Stánek č. 218, pravé křídlo Průmyslového Paláce

Světlovod TWR
Popis: světlovod VELUX je určen pro instalaci do místností umístěných uprostřed dispozice, které nemají přívod denního světla a kde není požadavek výhledu do okolí - přináší denní světlo do malých tmavých místností, kde je jinak jedinou možností umělé osvětlení. Přihlášen do soutěže Zlatá taška


 
 
Reklama