Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TZB-info mediálním partnerem netradičního školení

Školení o výrobcích, praktická instalace, přednáška o marketingu v instalatérském řemesle, ale také čtyřkolky, paintball a lana - co mají společného? Značku PANDA.



Bez nadsázky lze říci, že se stále více na trhu prosazuje nová značka koupelen PANDA. PANDA představuje komplexní řešení koupelny s vysokou hodnotou za nízkou cenu. Tento výjimečný ucelený program umyvadel, klozetů, skříněk, van a sprchových koutů umožňuje zařídit hezkou koupelnu nebo veřejný sanitární prostor i při nízkém rozpočtu.

O tom se mohlo přesvědčit více než 150 instalatérů a dalších odborníků, kteří se zúčastnili 17. září 2004 "Školení a zábavného programu s Pandou" v krásném prostředí Junior centra v Seči u Chrudimi. Počasí všem účastníkům více než přálo.


Sanitec připravil zajímavý program, složený nejen ze školení, ale i zábavných aktivit ve formě soutěže. Účastníci byli rozděleni do skupin odlišených barvou triček a formou "kolečka" se přesouvali z jedné disciplíny na druhou.

Konkrétní školení o programu Panda bylo doplněno představením akce "výhodných balíčků koupelen Panda" (pro TZB-info se zpracovává, pozn. redakce), praktickou instalací a přednáškou o marketingu v instalatérském řemesle. Všichni účastníci si odnášeli nejen cenné poznatky, ale i dobrý pocit z užitečně stráveného času. Na závěr akce obdrželi certifikát a na cestu domů samozřejmě plyšového medvídka. O Pandu byl skutečně zájem.

Výsledky soutěže v praktické instalaci výrobků PANDA, která probíhala pod dozorem zkušeného komisaře Vladimíra Beera:

  1. Vítězem montáže koupelny "PANDA s umyvadlem, kombinačním klozetem a sprchovým koutem" a držitelem speciální ceny "Ročního předplatného na časopis Topenářství" se stal s časem 13,19 min. tým "béžové Pandy" ve složení: pánové Chadim, Klečka, Koberstein, Kocourek, Píro, Untrman a dámy Moudrá, Vaňáčová, Vinklerová.

  2. Vítězem montáže koupelny "PANDA s umyvadlem, závěsným klozetem a vanou" a držitelem speciální ceny "Ročního předplatného na časopis Topenářství" se stal s časem 6,30 min. tým "bílé Pandy" ve složení: pánové Florián, Gregor, Stárek, Tomeš, Žáček ml. a paní Tomišková.

Akce PANDA se zúčastnili majitelé nebo jednatelé níže uvedených velkoobchodů, zástupci garantů i mediální partneři.

PANDA je již v prodeji u následujících odborných velkoobchodů, které výrobky PANDA vedou skladem:
A.VANĚK, spol. s r.o., CESARO spol. s r.o., Dorint spol. s r.o., GIENGER spol. s r.o., M&K stavební servis spol. s r.o., MAWI 3000 spol. s r.o., RICHTER+FRENZEL s.r.o., SEBOLD Bohemia s.r.o., SEBOLD Centron s.r.o.

Garanti akce PANDA:
AMF - Asociace montážních firem, AOV - Asociace odborných velkoobchodů, Cech instalatérů, Akci PANDA podporoval František Holec, viceprezident HK ČR a prezident SPTZ, který osobně parafoval předané certifikáty.

Mediální partneři akce PANDA:
Info-instalater.cz, Český instalatér, Topenářství a instalace, TZB-info


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.