Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

NOVINKY v sortimentu Sanitec - DELTA KOLO

Uvolňující masáž si můžeme dopřát i v klasickém sprchovém koutu. Stačí do něj nainstalovat hydromasážní panel KOLO TOP, obsahující kromě 3-funkční ruční sprchy také 5-funkční hlavovou sprchu, šest masážních trysek, nožní trysku a chromovanou termostatickou baterii.

1.1 Koupelnový nábytek EGO

Série sanitární keramiky EGO se rozšiřuje o sestavu koupelnového nábytku, který jak funkčně tak i esteticky přispívá k elegantnímu vybavení každé koupelny. Čistý design nábytku stylově navazuje na jednoduché a krásné tvary umyvadel, klozetů a bidetů této série. Geometrické, módní tvary skříněk, vyráběné v tmavém barevném provedení "wenge", jsou s kontrastní bílou keramikou v optické rovnováze a vytvářejí spolu harmonickou jednotu.

Základem nábytku EGO jsou otevřené skříňky pod umyvadlo, dodávané ve třech variantách: k umyvadlu instalovanému na střed skříňky, nalevo nebo napravo. Spodní skříňky jsou kombinovatelné s klasickým symetrickým tvarem umyvadel EGO, kromě pravoúhlého umyvadla 90 cm. Nabídku doplňují dvě uzavřené boční svislé skříňky s výškou 90 a 150 cm a dvě stejně velké skříňky, které se instalují vodorovně. Inovativním a praktickým řešením je vysoká svislá skříňka se zrcadlem na čelní stěně a otevřenými bočními regály, přístupnými z obou stran skříňky.

Všechny skříňky jsou v provedení závěsném. Boční skříňky lze volitelně instalovat tak, aby se daly otevírat z levé nebo z pravé strany. Nábytek je vyroben z desek odolných proti vlhkosti. Na povrchu je dřevěná dýha wenge s polyuretanovým lakem, použité kování a závěsy jsou nejvyšší kvality. EGO lze kombinovat se zrcadly z programu Aplauz. Keramické výrobky EGO, dodávané společností Sanitec pod značkou KOLO, jsou na přání k dispozici s povrchem Reflex (příplatek 1.120 Kč/ks) zabraňujícím usazování nečistot a vodního kamene.

Wenge je architektonicky velmi hodnotné dřevo pocházející z Afriky. Má fialovočervenou tmavou barvu s čokoládově hnědými proužky. Je obecně velmi odolné proti plísním a s lakovaným povrchem jej lze bez problémů použít i do koupelny.

Ego 08

Koupelnový nábytek EGO v tmavém provedení wenge vytváří s kontrastní bílou keramikou harmonickou jednotu. Čistý design nábytku stylově navazuje na jednoduché a krásné tvary umyvadel, klozetů a bidetů. Otevřená spodní skříňka (11.620 Kč) se dodává ve třech variantách: k umyvadlu instalovanému na střed skříňky, nalevo nebo napravo. Umyvadlo se zvýšeným okrajem o rozměru 68x53 cm stojí 3.732 Kč. Nad závěsným bidetem (4.366 Kč) a klozetem (6.598 Kč) je instalována praktická a elegantní vodorovná skříňka v šířce 150 cm (15.520 Kč). Keramické výrobky EGO, dodávané společností Sanitec pod značkou KOLO, jsou na přání k dispozici s povrchem Reflex (příplatek 1.120 Kč/ks), zabraňujícím usazování nečistot a vodního kamene.


Schéma koupelny

Koupelnový nábytek EGO

Detail otevírání dvířek

1.2 Inovovaný design umyvadel FANTASIA

Inovovaný moderní, čistý design nabízí nová umyvadla Fantasia značky KOLO, která nahradila dosavadní provedení. Jsou vyráběna ve velikosti 55x46 cm (1.732 Kč), 60x50 cm (1.931 Kč) a 67x52 cm (2.062 Kč). Lze je kombinovat s polosloupem Nova Top č. 067100 (817 Kč) a sloupem Nova Top č. 067000 (805 Kč).

Spojením nových umyvadel s vysoce hodnotným "italským" designem závěsných klozetů (2.926 Kč) a bidetů (2.745 Kč) se zvyšuje atraktivita série Fantasia. Keramická série Fantasia značky KOLO nyní dovoluje vytvořit koupelnu, která bude dlouho moderní a atraktivní. Masivní klouby, podporující dlouhou životnost duroplastového sedátka Fantasia (1.109 Kč) a výjimečný design za příznivou cenu ocení zcela jistě i investoři a majitelé veřejných sanitárních prostor.


Umyvadlo Fantasia

Závěsný klozet a bidet Fantasia

1.3 Nový design hydromasážních panelů KOLO Top

Uvolňující masáž si můžeme dopřát i v klasickém sprchovém koutu. Stačí do něj nainstalovat hydromasážní panel KOLO TOP, obsahující kromě 3-funkční ruční sprchy také 5-funkční hlavovou sprchu, šest masážních trysek, nožní trysku a chromovanou termostatickou baterii. Panely KOLO TOP jsou nyní dodávány v novém jednodušším "čistém" designu v matné stříbrné barvě ve třech provedeních. Výška panelů je 200 a 110 cm. Lze je instalovat na stěnu nebo do rohu. Trysky umožňují regulaci směru proudu vody a lze je jednoduše mechanicky čistit k odstranění vodního kamene. Cena panelů je od 19.920 do 25.890 Kč bez DPH.

Akcent s panelem Kolo Top 200T

Čistý tvar znamenal vždy šlechetnost a krásu. Právě takové moderní pojetí odlišuje sprchové kouty Akcent stejně jako použití nejnovějších technických řešení a materiálů s nejvyšší jakostí. Kouty Akcent, vyvinuté pod značkou KOLO s ohledem na potřeby a požadavky uživatelů, lze například velice jednouše čistit odkloněním spodních dveří. Uvolňující masáž ve čtvrtkruhovém sprchovém koutu Akcent 90x90 cm (14.120 Kč) si můžeme dopřát, když do něj nainstalujeme některý ze tří typů hydromasážního panelu Kolo Top. Panely Kolo Top jsou nyní dodávány v novém jednodušším "čistém" designu v matné stříbrné barvě. Kromě ruční sprchy obsahují masážní trysky a jiné funkce (cena od 19.920 do 25.890 Kč).


Akcent s panelem Kolo Top 200T


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.