Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

NOVINKY v nabídce firmy Sanitec - novinky KERAMAG

Puristický, skulpturální design od italského návrháře Antonia Citteria spojuje důsledně geometrické tvary s komfortem a funkcí. V návaznosti na pozitivní vývoj prodeje byla tato série rozšířena o 6 nových atraktivních asymetrických i symetrických umyvadel, 2 držáky na ručník, sloup a stojící provedení klozetu a bidetu.

Rozšíření série "500 by Antonio Citterio"

Před dvěma roky Keramag na českém trhu poprvé představil koupelnovou kolekci "500 by Antonio Citterio" jako harmonické spojení prostorově úsporných tvarů se skulpturálním puristickým designem. Od té doby si tento koncept od významného italského návrháře Antonia Citteria získal přízeň mnoha zákazníků. V návaznosti na pozitivní vývoj prodeje byla tato série rozšířena o 6 nových atraktivních asymetrických i symetrických umyvadel, 2 držáky na ručník, sloup a stojící provedení klozetu a bidetu. Celkový počet 13 různých variant umyvadel, vyznačujících se obzvláště komfortním hlubokým mycím prostorem, dává neuvěřitelně široké možnosti ke stylovému zařízení jakékoliv koupelny.



Puristický, skulpturální design od italského návrháře Antonia Citteria: série od Keramagu "500 by Antonio Citterio" spojuje důsledně geometrické tvary s komfortem a funkcí.

Upoutává širokou nabídkou umyvadel s hlubokým vnitřním mycím prostorem, stylově řešenými klozety a bidety. Série byla nově doplněna o stylově "čisté" nástěnné umyvadlo bez otvoru pro baterii (5.650 Kč).

Umyvadla stejně jako závěsný klozet (9.196 Kč) a bidet (9.587 Kč) jsou dostupné v barvě bílé, na přání se snadno udržovatelnou glazurou "KeraTect" se zárukou 30 let! (za příplatek 2.300 Kč).




Bohaté odkládací plochy nabízí nová atraktivní asymetrická umyvadla Keramag v programu "500 by Antonio Citterio", vyráběná s odkládací plochou vpravo i vlevo.

Jsou k dispozici ve velikosti 70 x 44 cm (7.160 Kč) a 90 x 44 cm (8.960 Kč). Na přání je lze doplnit chromovaným držákem na ručník za 6.800 Kč (k umyvadlu 70 cm) nebo 7.160 Kč (k umyvadlu 90 cm).

Umyvadla jsou dostupná v barvě bílé, na přání se snadno udržovatelnou glazurou "KeraTect", zabraňující usazování nečistot za příplatek 2.300 Kč.




Název série "500 by Antonio Citterio" symbolizuje šířku popř. hloubku (vyložení) modelů 500 mm, umožňující optimální využití prostoru.

Redukovaná hloubka nebo šířka je vyrovnána vyššími rozměry keramických objektů, zaručující komfort a funkčnost. Tak tomu je i u nových, později představených stojících klozetů (9.540 Kč) a bidetů (8.240 Kč).



České zastoupení mezinárodního koncernu Sanitec, největšího evropského výrobce koupelnového vybavení, výjimečným způsobem zvyšuje prodej a posiluje svou pozici na českém trhu ve všech cenových segmentech. Ing. Michal Kolda, ředitel společnosti, vidí za nárůstem revoluční rozšíření sortimentu ve střední a základní cenové úrovni, kde na rozdíl od loňských ca. 110 typů sanitární keramiky DELTA nabízíme od ledna 2004 pod značkami DELTA a KOLO téměř 900 druhů keramiky a nově také koupelnového nábytku, van, sprchových koutů a vaniček.

Nejvíce si však cení dalšího zvýšení prodeje luxusních kolekcí značky KERAMAG, ke kterému výrazně přispívá exkluzivní glazura KeraTect zabraňující usazování nečistot se zárukou 30 let a nové spolupráce s významnými designéry a studii jako je Antonio Citterio a JOOP! Living.

Na trhu se prosadila i nová značka PANDA, představující komplexní řešení koupelny s vysokou hodnotou za nízkou cenu. I přesto, že se při dodávkách tak širokého sortimentu výrobků mohou vyskytnout dílčí problémy s dodacím termínem, stal se Sanitec celkovým vítězem ankety "Dodavatel roku 2004".


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.