Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jen na FOR ARCHU: Příspěvek na přípravu stavby od Dům jedním tahem

Zastavte se na FOR ARCHU u stánku Dům jedním tahem pro příspěvek na přípravu stavby a typový projekt ZDARMA.

Stavební veletrh For Arch 2020 je v plném proudu a my bychom vás rádi pozvali do haly 1, ke stánku 1H069, kde najdete prezentaci Dům jedním tahem (DJT) od Lias Vintířov, LSM, k. s.

Obchodně-techničtí poradci vám zde rádi představí všechny výhody montovaných rodinných domů z keramického betonu, typové projekty, zákaznické služby i aktuální akční nabídky.

MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA I ŽHAVÁ NOVINKA

  • V rámci mimořádné nabídky, která je platná pouze v době konání veletrhu, můžete kromě typového projektu ZDARMA od DJT získat ještě příspěvek na přípravu stavby ve výši 36.000 Kč. 
  • Letos poprvé také představí DJT ve spolupráci s firmou VELUX novinku: optimalizaci přízemních domů, která zajistí prosvětlení obývací části. A to díky použití střešních oken VELUX.

DOMLUVTE SI SCHŮZKU

Abyste se vyhnuli zbytečnému čekání, než na vás přijde řada, doporučujeme vám domluvit si předem termín schůzky s příslušným poradcem pro váš region. 

Na vaši návštěvu na stánku 1H069 se těší tým DJT.


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 
Reklama