Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přinášíme inovace do stavebnictví

Společnost Callida pro Vás připravila řadu novinek a vylepšení, díky kterým bude Vaše práce ještě efektivnější.

Vyzkoušejte systém Asite Adoddle pro efektivní a přehlednou spolupráci na projektu. Jedná se o cloudovou aplikaci spojující sdílené datového prostředí (CDE) a účinný nástroj pro koordinaci a řízení stavebních zakázek (Field Management). Systém Vám zajistí bezproblémovou a přehlednou spolupráci na projektu – od přípravy, přes realizaci až po jeho dokončení a správu.

Callida se věnuje rozpočtování přímo z BIM modelu už nějakou dobu. První realizované projekty projekty máme úspěšně za sebou a rádi se s Vámi podělíme o zkušenosti. A chcete-li si zjednodušit přípravu a realizaci stavebních zakázek, máme pro Vás připravený systém euroCALC. Pokud Vás některé z výše uvedených témat zaujalo, podívejte se na video, popř. nás rovnou kontaktujte na https://callida.cz/nwl/nwl8/ .


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama