Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Body do programu profesního vzdělávání CTI ČR na Aquathermu

Poprvé na Aquathemu Praha 2020 lze získat body do programu profesního vzdělávání CTI ČR.

Cech topenářů a instalatérů (CTI ČR) vytvořil dlouhodobý program odborného instalatérského - topenářského vzdělávání, akreditovaných kurzů a zdokonalovacích školení za účelem uznání a získání bodových ohodnocení.

Certifikát CTI ČR

Účastníci kurzů a konferencí (vytápění, voda-kanalizace, vzduchotechnika, obnovitelné zdroje, plyn, energetika) pořádaných CTI ČR v daném roce získávají bodové hodnocení na základě vydávaných osvědčení. Při získání 10 bodů uděluje cech dle platných Směrnic CTI ČR Certifikát CTI ČR - ABSOLVOVÁNÍ PROGRAMŮ PROFESNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ CECHEM TOPENÁŘŮ A INSTALATÉRŮ ČESKÉ REPUBLIKY.


Na Aquathermu 2x 2 body

5.3.2020 - Konference Voda, Vytápění, Chlazení

Na Mezinárodním odborném veletrhu Aquatherm Praha 2020, pořádá CTI ČR ve čtvrtek 5. 3. 2020 od 10.30 hod. Konferenci Voda, Vytápění, Chlazení, (vstupní hala 2, přednáškový sál).
Odborným garantem Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D. ředitelka TZB-info.cz a ESTAV.CZ. Konference je hodnocena 2 body pravidelných odborných zdokonalovacích školení pro uznání certifikace CTI ČR.

  • Témata: koordinace profesí topenář/podlahář, trend moderních domů - velkoplošné vytápění a chlazení, zkušenosti soudního znalce z výměn kotlů, plynové kotle vhodné pro výměnu v rámci dotace, zkoušení vodovodu a kanalizace, nové technologie v armaturách a nové předstěnové systémy, nové postupy v servisu, rok s GDPR, EET před dveřmi atd.
Osvědčení o absolvování odborného zdokonalovacího školení CTI ČR bude vydáno účastníkům na základně registrace. Konference je také zařazena do vzdělávacího programu v systému Celoživotního vzdělávání ČKAIT a oceněna 1 bodem.

6.3.2020 - Konference Výměna kotlů

V pátek 6.3.2020 pořádá CTI ČR ve spolupráci s TZB-info konferenci Výměny kotlů. I zde na základě registrace získáte 2 body za CTI ČR a 1 bod do Celoživotního vzdělávání ČKAIT.

  • Témata: aktuální stav dotací, zkušenosti s výměnami kotlů z praxe, nejčastější dotazy, praxe a zkušenosti soudního znalce, komíny při výměnách, hluk v zástavbě, kombinace TČ a kotle na biomasu, orientační odvození tepelné ztráty ze spotřeby paliva, jak se pozná kotel pro výměnu v rámci dotace atd.
Vstup na Aquatherm na základě registrace je zdarma.
 
 
Reklama