Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyjímečná událost, prestižní značky, unikátní expozice. Aquatherm 2020

Nevíme co nás čeká v blízké budoucnosti, ale letos není třeba cestovat do zahraničí. V Praze všechny ty, kteří v oboru TZB mají co říci, najdete od 3. března na Aquathermu.

Vyjímečná událost, prestižní značky, unikátní expozice.


Podobné titulky v souvislosti s výstavami a veletrhy vídáme často, takže už je ani nevnímáme. Letošní Aquatherm je ale opravdu výjimečnou událostí oboru technického zařízení budov.

A to ne zásluhou pořadatele, ale díky většině firem v oboru působících a na veletrhu zúčastněných, které nikde jinde v takovém rozsahu v České republice nenajdete, ať z pohledu zástupců prestižních značek, tak i co do velikosti expozic. Všechny tyto firmy především pro Vás vynakládají na účast obrovské investice a pracovní úsilí a Vaše návštěva jejich expozic je jediným benefitem, který očekávají, a to vše dělají jen pro Vás. Nevíme co nás čeká v blízké budoucnosti, ale letos není třeba cestovat do zahraničí. V Praze všechny ty, kteří v oboru TZB mají co říci, najdete.

Pevně doufáme, že se na Aquathermu budete cítit dobře a odnesete si kromě odborných zážitků, i příjemný pocit z návštěvy obecně. Těšíme se na Vás!

Seznam vystavovatelů již zveřejněn

Pět obsazených hal, 16.000 m2 firem rozdělených v halách podle hlavních oborů nomeklatury, reprezentativní expozice, špička oboru, desítky přednášejících, program ve čtyřech sálech po celou dobu konání, tisíce členů personálu na vlastních expozicích, vstup pro profesionály zdarma, tištěný veletržní katalog k dispozici čtrnáct dní předem u Vás doma, aplikace pro smart telefony pro vytvoření vlastního offline katalogu, příjezd metrem nebo autem, soutěže na expozicích, i to je Aquatherm Praha, největší a nejprestižnější údálost regionu pro obor technického zařízení budov.

Premiéra 23. ročníku veletrhu

Až 4 body do programu celoživotního odborného vzdělání získají členové České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě návštěvou jak vlastního veletrhu, tak i vybraných doprovodných konferencí pořádáných po celou dobu konání. Stačí se jen registrovat k návštěvě


 
 
Reklama