Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak lépe prodat byt? Kvalitní vybavení dokáže divy

Lidé vybírají očima a hezké prostředí dělá divy. Chcete lépe prodat byt? Dobře jej vybavte a proměňte v místo, kde si bude přát bydlet každý.

Lidé často nakupují hlavně očima. Kdo chce prodat byt, měl by jej připravit tak, aby vypadal jako místo, kde chce každý bydlet. S dobrým vybavením zvýšíte atraktivitu, ukážete potenciál a získáte šanci na prodej za mnohem lepší cenu.

Rozumně zvolené vybavení

Zájemce o koupi nerozptylujte přehnaně vybaveným interiérem. Ukliďte všechny osobní věci, fotografie, přípravky na nádobí, používané ručníky visící v koupelně apod. Odstraňte přebytečný nábytek a vytvořte dojem většího prostoru.

Zbylé kousky by ale měly působit přitažlivě, sjednoceně a moderně. Zájemce o koupi se jistě pozastaví nad kvalitními kousky tuzemské výroby. Ozdobou vašeho domu budou naše luxusní manželské postele značky Le Chomat nebo kvalitní postele či matrace Materasso.

Správná fotografie

Na prodeji bytu se podílí správná fotografie. Zájemci o nemovitost uvidí nejdříve ji a ozvou se jen jen v případě, že je opravdu zaujme. Když budou fotografie tmavé, neostré a interiér na nich přeplněný s viditelným nepořádkem, příliš velký úspěch nečekejte.

Věřte, že málokterý laik dokáže nemovitost opravdu dobře nafotit a někdy ani profesionální fotografové neví přesně, co je pro realitní trh důležité. Ideální je oslovit prověřeného realitního makléře. S ním dokážete prodat svůj byt až o několik procent dráž.

Podrobná prezentace

K fotografii se váže nutnost kvalitní prezentace. V popisku rozhodně zmiňte: místo prodeje, dispozice bytu a jeho velikost, stav, vlastnictví, všechny poplatky.


Le Chomat s.r.o.
logo Le Chomat s.r.o.

Le Chomat vyrábí a prodává luxusní kontinentální postele na míru dle vlastních návrhů. Nejluxusnější postele na našem trhu vznikají s láskou k řemeslu, s úctou k rodinné tradici a ruční výrobou za použití výhradně exkluzivních přírodních materiálů.

 
 
Reklama