Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Spánkový průzkum a tipy, jak lépe usnout a dobře spát

Špatně spíte a myslíte si, že jste v tom sami? To je omyl. Přinášíme vám nejen zajímavé výsledky spánkového průzkumu, ale i několik zásadních tipů, jak spánek zlepšit.

Spánek je tak důležitý, ale často je u nás až skoro na posledním místě, daleko za prací a rodinou. Přitom pokud se člověk nevyspí, nemůže od sebe čekat pozitivní výsledky v pracovním i v osobním životě.

Jak se spí těm, kteří jsou skutečně vytížení? Přečtěte si spánkový průzkum mezi českými podnikateli. Nás tento článek velmi zaujal. :) Nejen proto, že jsou zde výsledky zajímavého průzkumu, ale také proto, že je zde hezky popsán autorčin příběh boje s nespavostí i postřehy a názory samotných účastníků výzkumu. Navíc máme radost, že v článku je zmíněna i naše mateřská společnost Materasso, která vyrábí vše pro zdravý spánek od matrací a roštů přes postele až po anatomické polštáře.

A pokud se vám čtení o zdravém spánku zalíbí a budete hledat další nálož podstatných informací o tom, jak se lépe vyspat, doporučujeme projít si články na blogu www.vyspise.cz .

Přejeme dlouhé hodiny ničím nerušeného a sladkého spánku!

Le Chomat


Le Chomat s.r.o.
logo Le Chomat s.r.o.

Le Chomat vyrábí a prodává luxusní kontinentální postele na míru dle vlastních návrhů. Nejluxusnější postele na našem trhu vznikají s láskou k řemeslu, s úctou k rodinné tradici a ruční výrobou za použití výhradně exkluzivních přírodních materiálů.

 
 
Reklama