Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Trendy boxspring - synonymum pro nejpohodlnější a nejmodernější postele současnosti

Boxspringové (nebo také americké) postele jsou vysoce pohodlné. Vyznačují se jedinečným spojením spodní matrace namísto roštu a vrchní pohodlné matrace. Úplně navrchu pak nalezneme měkoučký topper.

Co je to boxspring?

Od klasických postelí s roštem se boxspringové postele liší především tím, že mají místo roštu spodní pružinovou matraci. Na ní pak leží vysoce kvalitní a pohodlná svrchní matrace, která je spodní matrací dobře a rovnoměrně podpírána. A tak se nedeformuje, dlouho vydrží a také se na ní skvěle spí. Třešničkou na dortu je pak topper, který je položen na vrchní matraci. Jedná se o tenkou a prodyšnou speciální matraci s pratelným potahem, do které je slast uložit se ke spánku. Není divu, že boxspringové postele jsou konečně vysoce trendy a populární i u nás. Pro nás jako pro výrobce postelí je skvělé vidět, jak tyto vysoké a majestátní krásky už nejsou výsadou jen amerických a skandinávských ložnic.

Trendy barvy nejen do ložnice

Jakými barvami lze doplnit dokonalou boxspring postel, aby vaše ložnice byla skutečně příjemným a trendy místem? Barvou roku 2019 podle Pantone Color Institute je nádherná korálová. Tato optimistická barva vypadá v interiéru úžasně. Pokud si netroufáte mít ji přímo na nábytku, vynikne i na povlečení či na závěsech.

Temnější a studenější barvou, která se letos řadí k těm velmi trendy (a to v módě i v interiéru) je petrolejová (tmavší modrozelená). Tato barva vypadá úžasně na sametu, který nyní také velmi letí. Oba tyto trendy pak v sobě spojuje postel Rhombus od Materasso (viz obrázek). Krásná, že?

Zaujal vás trend boxspringových postelí?
Prohlédněte si vysoce kvalitní postele typu boxspring od naší mateřské značky Materasso.


Le Chomat s.r.o.
logo Le Chomat s.r.o.

Le Chomat vyrábí a prodává luxusní kontinentální postele na míru dle vlastních návrhů. Nejluxusnější postele na našem trhu vznikají s láskou k řemeslu, s úctou k rodinné tradici a ruční výrobou za použití výhradně exkluzivních přírodních materiálů.

 
 
Reklama