Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TZB-info na veletrhu For Arch Praha 2013

Těšíme se všemi příznivci portálu TZB-info na setkání na veletrhu For Arch Praha, který se koná 17.-21.9.2013 v Letňanech. Na veletrhu představíme řadu novinek.

Představíme novinky:

  • KALKULÁTOR CEN ENERGIÍ TZB-info
    Kalkulátor cen energií TZB-info oslaví na For Archu své první narozeniny. Za rok provozu se Kalkulátor cen energií TZB-info stal respektovaným nezávislým nástrojem pro porovnání dodavatelů energií a vítanou pomůckou pro energetické poradce, managery a správce budov. Zároveň během roku byla spuštěna celá řada doplnění a nových funkcí. Na For Archu můžete také diskutovat přímo s analytikem cen Kalkulátoru Ing. Janem Schindlerem. Ten během roku připravil celou řadu článků a komentářů na téma ceny energií nejen pro TZB-info, ale i pro ČT24 a Aktuálne.cz
    KALKULÁTOR CEN ENERGIÍ TZB-info JE PŘIHLÁŠEN DO SOUTĚŽE GRAND PRIX.


  • VYLEPŠENÝ FULLTEXT
    Úplnou novinkou pro čtenáře TZB-info je nový našeptávač ve fulltextovém hledání. Je již v provozu a oceníme, pokud nám na For Archu sdělíte své zkušenosti.

  • PROJEKTY TZB-info 2014
    Nahlédněte s námi do redakce: povíme Vám o informačních projektech TZB-info pro rok 2014.

  • FACILITY MANAGEMENT
    Novou oblast Facility management jsme na TZB-info spustili od ledna 2013. Pro návštěvníky veletrhu jsme připravili blok přednášek na téma Úloha facility managementu v bezpečnosti budov. Těšíme se na Vás 18.9.2013 od 10:15. Přednášky jsou součástí doprovodného programu veletrhu FSDays, který běží zároveň s For Arch.

  • ZLATÝ@TZB-INFO 2013
    Vyhlášení soutěže o nejlepší internetové stránky z oboru TZB, stavebnictví a úspor energie proběhne 18.9. v sále 3 od 11.30 hod. Srdečně Vás zveme.

  • Ve stánku TZB-info uvítáme také všechny soutěživé. Můžete se "trefit do úspor", střílet se bude z pistole, kuše a luku.

Těšíme se s Vámi na viděnou, stánek TZB-info č.E11 je v hale 1.

Odkaz k vygenerování elektronické čestné vstupenky

FOR ARCH PRAHA 2013, plánek výstaviště.


FOR ARCH PRAHA 2013, plánek výstaviště.
 
 
Reklama