Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Velká prázdninová fotosoutěž TZB-info

Dne 1. července 2013 bude SPUŠTĚN třetí ročník velké prázdninové fotosoutěže s TZB-info. Tématem fotografií letošního ročníku je Krása detailu. Rádi bychom se podívali hledáčkem Vašich fotoaparátů a mobilů na stavby kolem nás a na jejich detaily, které potěší oko a duši.

Letošní ročník prázdninové soutěže uvedl článek Prázdninová fotosoutěž TZB-info: Krása detailu, ve kterém nám všem kolega položil otázku: Co je vlastně detailem? Jak velký je? To nelze v absolutních hodnotách vyjádřit. Záleží na měřítku celku. Pro budovu jsou detailem dveře, pro dveře je detailem kování, pro kování je detailem šroub.

Jaké snímky můžete do soutěže přihlásit?

Soutěžit mohou fotografie, na kterých je krásný detail. A rozhodující je jen Vaše měřítko, Vaše oči a předpokládáme, že, tak jako v předchozích ročnících, může roli hrát i světlo a Vaše nálada. Jak je řečeno v letošním úvodním článku: Krása detailu může spočívat v jeho dokonalosti, strojové přesnosti, modernosti, ale i v nádherně provedené a v dobrém slova smyslu nedokonalé ruční práci lidových stavitelů nebo může být dílem času a přírody, které společnými silami odhalily omítku z kamenné zdi, či stejnou zeď po čase skryly pod zelený porost.

FOTO SOUTĚŽ TZB-info 2013 KRÁSA DETAILU


Neváhejte a zasílejte své úlovky, vždy po jednom kousku, na mail soutez@tzb-info.cz
Třeba se právě na Vás usměje štěstí. Průběžně budeme soutěžní snímky uveřejňovat na našem facebooku.

Co můžete vyhrát?

Hlavní cena pro vítěze je dárkový poukaz na zboží dle vlastního výběru v hodnotě 3.000 Kč do internetové nákupní galerie www.mall.cz. Odměněni dárkem budou i autoři dalších 5 snímků v pořadí, kterým pošleme dárkový balíček.

Jak dlouho soutěž potrvá?

Od 1. července 2013 - 00:00:01 hod. do 31. srpna 2013 - 23:59:59 hod. Snímky, které budou doručeny před, a nebo po tomto termínu, nebudou do soutěže zařazeny.

Náležitosti přihlášených snímků

Vždy zasílejte pouze jednu fotografii na soutez@tzb-info.cz. Redakce si vyhrazuje právo na úpravu formátu a velikosti fotografie. Z jedné IP adresy mohou být zaslány max. 3 fotografie. K jednotlivým snímkům uvádějte vždy krátký popisek, který vystihuje motiv soutěže. Zároveň uvádějte jméno autora včetně kontaktu (GSM), abychom Vás v případě výhry mohli kontaktovat. Kontaktní údaje nebudou zveřejněny. U vystavené fotografie bude uveřejněn popisek snímku a jméno autora (popř. pseudonym, zda-li bude vyžadován).
Redakce TZB-info si vyhrazuje právo vyřadit sporné snímky ze soutěže.

Kdo vybere vítěze velké prázdninové soutěže?
Od 3. září 2013 do 30. září 2013 budou mít možnost všichni čtenáři TZB-info rozhodovat o vítězném snímku. Vybírat budou ze všech přihlášených fotografií, které budou umístěné na TZB-info v samostatném článku s odkazem přímo z titulní strany portálu. Dále pak prostřednictvím facebooku, kde budou snímky umístěny v samostatném albu označeném HLASOVÁNÍ. Zde se jeden hlas = To se mi libí (palec nahoru).
Současně budou moci do celkového pořadí fotografií zasáhnout i návštěvníci naší expozice na veletrhu For Arch ve dnech 17. – 21.9.2013 v PVA Letňany. Fotografie budou vystaveny ve výstavním stánku TZB-info a zájemci budou moci vhodit svůj hlas do připraveného boxu.
Vítěz soutěže bude uveřejněn na facebooku a homepage TZB-info dne 10. října 2013. Následně pak budou redakcí kontaktování, aby si cenu převzali.

Kdo může soutěžit?

Všichni fandové portálu TZB-info.

Kdo bude ze soutěže vyřazen?
Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci Topinfo s.r.o. a jejich příbuzní. Dále Ti, kteří zašlou z jedné IP adresy více než tři fotografie. Fotografie bez popisu a uvedení autora snímku.

Přejeme Vám krásné léto a těšíme se s ostatními čtenáři právě na ten Váš snímek.

 
 
Reklama