Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Základní kroky pro bezpečný import a obchod s Čínou

Jak na bezpečný import z Číny? Pokud chcete dovážet zboží právě z Číny, určitě oceníte rady uvedené v publikaci zaměře¬né na nalezení správného zboží, výběr a prověření dodavatele, obchodní nástrahy, dodání zboží i kulturní odlišnosti.


Čína hrála ve světě vždy důležitou roli díky své velikosti, dlouhé historii a řadě vynálezů. V posledních letech se jí podařilo nastartovat významný hospodářský růst, tímto země získala vedoucí roli v mezinárodním měřítku. V období přechodu Číny od centrálně plánované k tržní ekonomice vznikla řada příležitostí pro mezinárodní spolupráci a zajímavé obchody, které stále lákají české firmy.

Ovšem je třeba mít na vědomí, že vedle těchto příležitostí stojí i řada hrozeb a rizik spojených se vstupem na čínský trh, které pro evropské podnikatele nejsou často zřejmé. Proto cílem publikace vydané sdružením Governance Institute je uvést základní kroky pro bezpečný import a obchod s Čínou.

Brožura na téma "Bezpečný import z Číny" jako ideální soubor rad a doporučení k možným problémovým situacím spojeným s importem zboží z Číny obsahuje kontakty, tipy a také několik úspěšných a neúspěšných případů obchodní spolupráce s čínským partnerem.

Další informace o možnostech vstupu a činnosti na zahraničních trzích, primárně pak asijských, najdete v E-publikacích Govin World. Každé vydání je zaměřeno na zvolenou zemi a je pokladem pro setkání pro malé a střední podniky s názvem SME Forum.

 
 
Reklama