Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výstavní rastry na Aquatherm Praha 2014 již 4 měsíce před zahájením

Díky podpoře firem napříč celým oborem TZB se nám podařilo již od samého začátku příprav veletrhu AQUATHERM umístit hlavní obory přímo do jednotlivých hal areálu výstaviště v Letňanech. Díky rozsáhlé rekonstrukci jsou dnes tyto haly důstojnou platformou pro Vaši prezentaci.

Vyberte si sami svoji expozici

I to je jedna z novinek dvacátého ročníku mezinárodního veletrhu AQUATHERM Praha 2014. Veletržní haly jsou rozděleny jak podle hlavních skupin nomenklatury, tak i na jednotlivé sektory.
V hale Klimatizace-ventilace, měření a regulace je volných již jen 11 stánků, v hale Vytápění je ještě volných 12 ploch s různou velikostí. V dalších dvou halách je přeci jen ještě větší výběr.
Samozřejmě s Vámi vše probereme osobně a vámi vybrané plochy přizpůsobíme Vašim konkrétním požadavkům na vlastní expozici.

Program doprovodné konference

Program ve třech sálech v online čase, přednášející z šesti zemí, zástupci soukromého i státního sektoru, dopad nového občanského zákoníku, dotace a veřejné zakázky, to a mnohé jiné čeká účastníky TZB konference veletrhu AQUATHERM Praha 2014.
Do veletrhu však zbývá ještě dost času, a proto v tradičních tématech Aquathermu, ve vytápění a v ohřevu vody, ještě čekáme na novinky tak, aby program skutečně odrážel aktuální situaci.
Na celém programu ještě pracujeme. Máte-li nějaký Váš námět pro přednášku, diskusní fórum apod., budeme rádi, pokud nám jej pošlete. Budeme se snažit zařadit jej do programu.