Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poradenské dny tepelných čerpadel v Pražské energetice, a.s.

Poradenské a informační středisko (PIS) Pražské energetiky, a.s. (PRE) od jeho otevření 19.6.1998 navštívilo více než 75.000 zákazníků se žádostí o radu. V prvních letech se jednalo spíše o běžné rady a informace o jednotlivých sazbách, ale odbornost dotazů se automaticky zvyšovala s jednotlivými akcemi, které PRE pro své zákazníky připravuje.

Jedná se zejména o podporu vytápění moderními akumulačními kamny, podporu úsporných ohřívačů vody a v posledních letech o velmi žádané a často publikované téma tepelných čerpadel (TČ), jako alternativního zdroje vytápění. Problematice TČ se Pražská energetika, a.s., aktivně věnuje již třetím rokem a svým zákazníkům nabízí velmi zajímavou spolupráci.

Jde především o informace a zkušenosti z oblasti instalace jednotlivých druhů TČ, odborné rady, základní návrhy topných soustav s TČ - jak do novostaveb, tak i rekonstruovaných objektů.

PIS vydalo speciální číslo zákaznického časopisu PREfórum speciál, které je věnováno základní problematice tepelných čerpadel.
Velkou devizou Poradenského a informačního střediska je také skutečnost, že má v evidenci veškerá tepelná čerpadla na území Prahy a Roztok (cca 250 instalací). Navíc má k dispozici od všech zákazníků technické údaje a mnohaleté konkrétní zkušenosti s jednotlivými systémy tepelných čerpadel. Tyto cenné informace pak dále předává novým zájemcům.

Pražská energetika, a.s., se snaží jít ve službách pro své zákazníky ještě dál. Již podruhé nabízí příspěvek ve výši 40.000,- Kč, který po splnění základních podmínek převede na zákaznický účet odběratele elektřiny. Stejná akce proběhla již v letech 1999 - 2000, kdy naše společnost podpořila uvedenou částkou téměř 70 instalací TČ.


DNY TEPELNÝCH ČERPADEL
Poradenské a informační středisko PRE pořádá pro vážnější zájemce Dny tepelných čerpadel - sérii bezplatných konzultací s odborníky z firem, které se specializují na projektování a instalace tepelných čerpadel.

Zástupci předních firem z oboru jsou připraveni zákazníkům navrhnout optimální systém vytápění pro jejich objekt, případně poskytnout informace o podmínkách dodávky a instalace i o získání státní podpory.

Tyto speciální poradenské dny probíhají zatím každý druhý čtvrtek v měsíci přímo v Poradenském a informačním středisku PRE v Praze 10, Na Hroudě 1492/4. Bližší informace získáte na tel.: 26705 3157, 26705 3159.


Těšíme se na Vaši návštěvu.




 
 
Reklama