Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhlášení výsledků soutěží "Nejlepší expozice", "Nejlepší inzerát" a "Zlatý @"



Slavnostní vyhlášení výsledků soutěží se uskutečnilo v zasedací místnosti pořadatelské agentury Progres Partners Advertising, spol. s r.o. v Praze v Opletalově ulici.




Ocenění za nejlepší expozici na veletrhu obdržela firma BAXI HEATING (Czech Republic) s.r.o., nejlepší inzerát k Aqua-thermu zveřejnila firma Reflex CZ, s.r.o. v časopisu Topenářství, instalace.


Diplom přebíral technický náměstek Ing. Vaněk spolu s grafikem p. Kaplanem. Za organizátora soutěže diplomy předával PhDr. Jindřich Jirásek z agentury Progres Partners Advertising a František Holec prezident Svazu podnikatelů v oboru technických zařízení.


V prvním ročníku soutěže "Zlatý @" byly předány celkem tři ocenění. V hlasování členářů na portálu TZB-info se nejlépe umístila společnost MEDIUM SOFT a.s. . Jan Vaisar si pro krásný diplom "Zlatý @ TZB-info" přijel až z Ostravy.


V ocenění odborné poroty získaly čestné uznání internetové stránky firmy IMI INTERNATIONAL, s. r. o.. Z rukou editora portálu TZB-info Ing. Milana Bechyně cenu přebírá technický ředitel firmy Ing. Martin Hurych.



Hlavní ocenění odborné poroty "Zlatý @" získala firma EKOPLASTIK s.r.o.. Cenu přebírá Ing. Dagmara Kopačková, vedoucí technického marketingu. Všichni vítězové dále obdrželi od zástupce pořadatelské agentury Progres Partners Advertising kazetu s filmem natočeným na letošním odborném veletrhu Aqua-therm Praha.



 
 
Reklama