Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Navštívili jsme veletrh FOR ARCH 2022

Navštivte s námi stánky firem Aliaxis, Wienerberger, Romotop, S-Power, Fenix, Heluz a další. Letošního ročníku veletrhu FOR ARCH 2022 v pražských Letňanech se zúčastnilo více, než čtyři sta vystavovatelů z pěti oborů a, spolu s veletrhem FOR INTERIOR, zaplnili šest hal. S redakcí jsme se vydali na prohlídku expozic a přinášíme čtenářům a divákům malou ochutnávku toho, co bylo letos k vidění.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Brány veletržního areálu se otevřely v úterý 20.9.2022 a již první den byla návštěvnost uspokojivá. Přesná čísla ještě nejsou známa, nicméně hodnocení „od oka“, které provedla naše redakce naznačuje, že o expozice byl velký zájem. U stánků i při průchodu uličkami bylo plno. Při natáčení reportáže jsme museli vstupy často přerušit a hledat méně rušné místo pro rozhovory. Firmy letos přivezly mnoho novinek. Návštěvníky také jistě přilákaly výhodné nabídky, které měli vystavovatelé připravené speciálně pro veletrh.

Letošní, 33.ročník veletrhu bychom tedy zhodnotili jako úspěšný a pro návštěvníky atraktivní a těšíme se již na další ročník.

 
 
Reklama