Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TECHNOLOGICKÉ FÓRUM 2017 –poprvé na veletrhu FOR ARCH

Jednodenní diskusní setkání investorů, developerů, projektantů, představitelů státní správy, samosprávy, akademické obce a vystavovatelů bude mít svou premiéru 20. září na veletrhu FOR ARCH 2017.

TECHNOLOGICKÉ FÓRUM 2017 –poprvé na veletrhu FOR ARCH, <sup>©</sup>Aleksandr Matveev, Fotolia
TECHNOLOGICKÉ FÓRUM 2017 –poprvé na veletrhu FOR ARCH, ©Aleksandr Matveev, Fotolia

Úvodní sekce stručně nastíní aktuální vývoj ve stavebnictví s přihlédnutím k indexu stavební produkce, počtu stavebních zakázek a stavebních povolení, stavu bytové výstavby a makroekonomickému kontextu. Na toto téma pak naváže diskusní blok zaměřený na dopady novely stavebního zákona, který se bude snažit odpovědět na dotazy, jak daná novela ovlivní současné postupy státní správy, projektantů a stavebních úřadů, jaký bude její přínos pro dodavatelské stavební firmy, jakým tlakům budou čelit stavební úřady a zda tato novela přinese slibované zrychlení a zjednodušení schvalovacích procesů.

Druhý diskusní blok TECHNOLOGICKÉHO FÓRA 2017 prezentuje nové technologie pro chytré budovy a možnosti, jak se do trendu chytrých měst zapojit. V jeho rámci budou probírány aktuální technologie pro správu budov, problematika digitalizace pro stavební praxi, její vazba na stavebnictví 4.0, nebudou chybět ani praktické příklady chytrých měst. Problematiku informačního modelu budovy (BIM), jeho vlivu na právní předpisy a přípravy státní správy na dané změny pak ve svém příspěvku osvětlí náměstek ministra průmyslu a obchodu Jiří Koliba.

On-line registrace a více informací jsou dostupné na stránkách veletrhu FOR ARCH.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama