Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Blíží se čas nejnavštěvovanějších veletrhů v České republice

V pořadí osmadvacátý ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH se uskuteční ve dnech 19. až 23. září v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Na TECHNOLOGICKÉM FÓRU 2017 představí veletrh FOR ARCH chytrá města budoucnosti
Na TECHNOLOGICKÉM FÓRU 2017 představí veletrh FOR ARCH chytrá města budoucnosti

Stovky vystavovatelů na akci, kterou každý rok navštíví desítky tisíc lidí, představí spoustu zajímavých novinek, ale i zavedených produktů z oboru stavebních materiálů, elektrotechniky, zabezpečení, vytápění, alternativních zdrojů energie, dřevostaveb a bazénů, saun & spa.

Jedinečný program je připravený také pro zástupce z oboru stavebnictví. Letošní novinkou je Technologické fórum – jednodenní neformální setkání zástupců investorů, developerů, projektantů, státní správy, samosprávy, akademické obce a vystavovatelů veletrhu nebo předem plánovaná dvoustranná obchodní jednání MATCHMAKING BUSINESS MEETINGS 2017.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama