Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

25. ročník veletrhu For Arch Praha otevře své brány již zítra

Na čisté výstavní ploše 18 tisíc m2 jsou připraveny novinky, výrobky a technologie 830 vystavovatelů. Stánky již v tichosti čekají na své návštěvníky. Ale přeci jen tu a tam je vidět poslední ladění detailů. On-line kamery jsou na místě před prvními návštěvníky.

"Veletrh FOR ARCH je největší příležitostí pro setkání stavebních firem se svými klienty v ČR. Na našem veletrhu letos registrujeme nezanedbatelný nárůst zájmu o výstavní plochu a i ze samotné diskuze s vystavovateli je cítit jisté oživení ve stavebním průmyslu. Pozitivním impulzem je také to, že se letos rozhodly našeho veletrhu zúčastnit i firmy, které již dlouho na veletrzích chyběly. ", řekl ředitel obchodního týmu FOR ARCH Martin František Přívětivý.

Do veletrhu zbývají již jen hodiny.

Je správné, když na stánku předního výrobce zabezpečení vládne pořádek a vše je připraveno včas:

Asi nepřekvapí, že na místě soutěže SUSO, kde je místo pro mládí a řemesla se ještě pracuje:

Ale výstaviště se pomalu ukládá k spánku před zítřejším velkým dnem:

Tématem jubilejního 25. ročníku veletrhu FOR ARCH jsou rekonstrukce a revitalizace. V rámci doprovodného programu se může odborná i laická veřejnost setkat a diskutovat s předními odborníky ze všech oborů spojených se stavebnictvím. Velký zájem očekávají organizátoři zejména o Konferenci ředitelů projektových společností za účasti zástupců ministerstev, dále o konference Dřevěné stavění = zdravější bydlení či Inteligentní digitální domácnost. Soubor stavebních veletrhů probíhá ve dnech 16. až 20. září 2014 v prostorách PVA EXPO PRAHA souběžně s veletrhy FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE & WATER.

Na viděnou zítra v Letňanech.

 
 
Reklama