Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fotosoutěž na prázdniny

Prázdninová fotosoutěž na facebookových strankách TZB-info Fotovýlety našich čtenářů již běží. Přidáte se? Stačí poslat fotografii stavby, která Vás na prázdninových cestách v Česku zaujala.

Vážení čtenáři,

řada z Vás určitě odpočívá při prázdninovém putováním českou krajinou. Článek Architektura venkova byl první výzvou k soutěži, kterou jsme připravili na letošní léto.
Rádi bychom se s Vámi společně podívali hledáčkem Vašich fotoaparátů a mobilů na stavby kolem nás, které potěší oko a duši. Původně jsme přemýšleli o dvou kategoriích "takto ano" a "takto ne", ale nakonec jsme se rozhodli, že budeme sbírat jen to dobré.

FOTOSOUTĚŽ JIŽ SPUŠTĚNA NA FACEBOOKU.

Z jednotlivých fotografií budou mít možnost vybírat v září čtenáři TZB-info a návštěvníci naší expozice na veletrhu For Arch.
Vybereme tak společně nejzajímavější fotografii a autor fotografie bude samozřejmě odměněn dárkovou poukázkou do nákupní galerie www.mall.cz v hodnotě 3 000 Kč.


Ještěd a stará kanalizační čistírna odpadních vod v Praze Bubenči


Těšíme se na Vaše snímky staveb, které se Vám nejvíce líbily, které Vás zaujaly svou podobou, zajímavým řešením, začleněním do okolní zástavby nebo krajiny. A nezáleží na tom, jestli Vás okouzlí stará původní dřevěnka nebo moderní pasivní dům. Nezáleží na tom, jestli to bude sběrna surovin, industriální poklad nebo obydlí.

Posílejte vždy 1 snímek k jedné stavbě s krátkým popisem místa na mail: soutez@tzb-info.cz

Na facebooku můžete průběžně sledovat úlovky ostatních čtenářů.

Přejeme Vám krásné léto a těšíme se s ostatními čtenáři právě na ten Váš snímek. Přidáte se?

Pravidla soutěže podrobně

 
 
Reklama