Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

O chill out na letním festivalu HRADY CZ se postará Yello

Probíhá 17. ročník letního putovního festivalu HRADY CZ. A u toho nemůže chybět Yello. Jako přední alternativní dodavatel energií v České republice si společnost s organizátory opět plácla a stala se oficiálním partnerem kulturního festivalu, který zavítá na osm českých a moravských kulturních památek.

Společnost Yello se stala již potřetí oficiálním partnerem putovního kulturního festivalu HRADY CZ. Na místě bude vždy speciální žlutý promotým Yello, který bude budovat povědomí o značce, prezentovat nabídku služeb (dodávky elektřiny a plynu) a navazovat komunikaci s cílovou skupinou a potenciálními zákazníky.

„Od samého začátku našeho fungování, tedy už před deseti lety, nám záleží na tom, abychom byli spotřebitelům nablízku. Tedy abychom s nimi byli v kontaktu, a proto za nimi vyjíždíme do regionů. Poprvé jsme se festivalu HRADY CZ jako partneři účastnili v roce 2019 a následně v roce 2021,“ říká ke spolupráci Michal Kulig, ředitel společnosti Yello v České republice. Ročník 2020 byl z pandemických důvodů zrušen a ten loňský částečně omezen. Proto je velmi potěšující, že letos je zpět v plném rozsahu.

„Partnerství se značkou Yello nás těší, jelikož celému našemu projektu dodává patřičnou šťávu. Společnost je pevně zakotvená v regionech, kde spočívá i těžiště našeho festivalu. Společně jsme přežili covid-19 a věříme, že se v této spolupráci přehoupneme i přes obtíže dnešní doby,“ uvádí ke spolupráci Michal Šesták, ředitel festivalu HRADY CZ.

Zbývají ještě dvě zastávky

  • Bouzov 26.–27. 8. 2022
  • Bezděz 2.–3. 9. 2022

Hudební festivaly jsou populární a hojně navštěvované. Jejich program je postaven na vystoupení špiček české hudební scény. „Návštěvníci na nich zažijí spoustu zábavy a muziky a také navážou nejedno přátelství. K účasti samozřejmě patří hodně fyzického vypětí při tancování, postávání i popíjení a také hodně ‚zvuku‘. A tak na každém takovém festivalu fanoušci ocení, že mohou na chvíli zavítat do oázy klidu. Místa, kde není hluk ani shon, místa, kde se dá v klidu posedět, odpočinout a dobít energii. A právě to jim chceme zprostředkovat,“ dodává Michal Kulig.

Návštěvníci zažijí energii chytré změny

Přestože hudba se každý rok mění, chill out zůstává. Tým hostesek se bude o návštěvníky akce skvěle starat a zvát je do žluté oázy klidu, kde budou mít k dispozici plážová lehátka, vaky Fatboy a polštáře, ale třeba i deky, které se budou hodit při nepříznivém počasí. Rodiče s dětmi jistě uvítají možnost zahrát si různé hry nebo malovat. Pro návštěvníky budou na stánku připraveny také dárky – sluchátka Otík, zázvorový žlutý nakopávač značky FreshOnly a také špunty do uší.

Více informací


Yello
logo Yello

Yello nabízí elektřinu a plyn domácnostem a malým podnikatelům na území České republiky. Yello sází na jednoduchost. Čitelné obchodní podmínky bez chytáků bereme jako samozřejmost. Každý zákazník může spravovat svůj účet on-line pomocí portálu Moje Yello. ...

 
 
Reklama