Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dotazník hasičů k nečekanému výpadku elektrické energie

Hasiči prosí o pomoc při vyplnění jednoduchého anonymního dotazníku, který se týká potřeb obyvatelů kraje při nečekaném výpadku elektrické energie.

Pro účely odborného semináře je potřeba získat co nejvíce informací od obyvatelů kraje. Hasiči proto prosí o pomoc při vyplnění jednoduchého anonymního dotazníku, který se týká potřeb obyvatelů kraje při nečekaném výpadku elektrické energie.

Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje ve spolupráci s Karlovarským krajem organizuje pracovní setkání expertů vybraných orgánů a organizací Karlovarského kraje, jehož hlavním cílem je zmapování dopadů dlouhodobého plošného výpadku v dodávce elektrické energie do jednotlivých odvětví a zajištění poskytování základních služeb obyvatelstvu.

Součástí semináře je také vyhodnocení informací od obyvatelů kraje. Sběr těchto informací o potřebách obyvatel během výpadku elektřiny je prováděný pomocí anonymního dotazníku. Zde bychom chtěli požádat o pomoc při vyplnění tohoto dotazníku, které zabere jen velmi málo času, získané informace budou ale velmi důležité pro závěry semináře.

Dotazník Průzkum připravenosti obyvatelstva Karlovarského kraje na případ dlouhodobého výpadku elektrické energie

Velmi děkujeme za pomoc. Výsledky průzkumu po jeho ukončení zveřejníme.

Témata otázek mohou sloužit k zamyšlení i pro ostatní a v jiných krajích:

máte: náhradní způsob vytápění nezávislý na elektrické energii, zásoby pitné vody vč. vlastní studny s možností mechanického čerpání, zásoby trvanlivých potravin, životně důležité léky, hotovost na nákup základních potravin, pitné vody a léků, funkční rádio na baterie, záložní/náhradní zdroj elektrické energie, máte možnost odjet, je člen Vaší domácnosti v domácím ošetřování závislý na domácích elektrických zdravotnických přístrojích na podporu životně důležitých funkcí.
A na závěr jakým způsobem byste se snažili získat základní informace o tom, co máte dělat v případě výpadku dodávek elektrické energie včetně možného výpadku mobilních sítí?


 
 
Reklama