Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky ve zdravotní technice 2016 - na Aqua-thermu Praha

Seminář zahájí Ing. Novotný přednáškou, která se týká každého: Cena vody - proč naše peníze tečou ve velkém do zahraničí? Ing. Novotný je zároveň autorem projektu Pravda o vodě, jehož cílem je upozornit na to, jak v ČR zahraniční koncerny odklání velkou část financí inkasovaných od občanů z vodného a stočného na účty v zahraničí.

Vážení kolegové,
seminář, který sekce Zdravotní a průmyslové instalace STP pořádá každoročně na jaře s názvem Novinky ve zdravotní technice, se v letošním roce koná v rámci doprovodného programu veletrhu Aqua-therm Praha.
Na minulém semináři na jaře 2015 z diskuse účastníků vyplynulo, že by bylo dobré věnovat více času problematice čerpadel. Proto je tomuto tématu věnována významná část semináře. Další dvě přednášky se věnují připojení zařizovacích předmětů a připojení výtokových armatur, tedy koncovým prvkům sanitárních instalací.
A seminář zahájíme informací k ceně vody, která je podstatou naší profese.

Těším se na viděnou.
Odborný garant: Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D.

Jste srdečně zváni, vstup je zdarma na veletrh i doprovodný program na základě registrace.

Novinky ve zdravotní technice 2016

  • Kde: Seminář se koná v rámci doprovodného programu veletrhu Aqua-therm Praha
    PVA EXPO Praha, Beranových 667, Praha 9 - Letňany, 199 00, sál č. 2
  • Kdy: Středa 2.3.2016, 11:00 – 14.20 hod
  • Pořadatel: TZB-info a Sekce Zdravotní a průmyslové instalace STP
  • 11:00– 11.20 hod.

    Cena vody v roce 2016 - Ing. Radek Novotný
    Přednášející je zároveň autorem projektu Pravda o vodě, který obsahuje informace o cenách vody, a dnes již o více než 20 největších vodárnách. U nich lidé najdou zisky a jejich porovnání, vývoj vodného a stočného v dokumentech za řadu let. Cílem projektu je upozornit na to, že v ČR se uzavírají nevýhodné smlouvy se zahraničními koncerny, které odklání velkou část financí inkasovaných od občanů z vodného a stočného na účty v zahraničí. Vodárnám přitom schází peníze na obnovu sítí a díky těmto „smlouvám“ přišly také o možnost získat dotace na obnovu sítí. (Například Hl.město Praha).
    Politici a management koncernů z vody dělají kšeft, z nás stříhané ovce a z České republiky kolonii. TOTO NENÍ SPRÁVNÉ. JE TŘEBA ŘÍCT DOST A UKONČIT TO!

  • 11:20 – 11.40
    Novinky v sortiment pro připojení zařizovacích předmětů - HL Hutterer Lechner

  • "V sortimentu máme řadu novinek v sortimentu designového i technického napojení," řekl Dipl. Ing. Pavol Mayer na Aqua-thermu v Nitře a ukazoval novinky v zápachových uzávěrkách i designový čtvercový odtok pro sprchové kouty.




  • 11:40 – 12:00
    Nový podomítkový systém HANSABLUEBOX pro připojení baterií – Hansa Česko

  • HANSABLUEBOX je optimálně koncipován pro všechny na trhu běžně prodávané instalační systémy a typy a hodí se na každý podklad a do všech koupelen.



  • 12:00 – 14:00
    Čerpadla pro vodu a kanalizaci, sortiment, projektování – Ing. Petr Vacek, Wilo
  • Rok 2015 byl pro Wilo plný změn. V souvislosti s účinností dalších částí směrnic EU o ekodesignu došlo ke změnám v sortimentu čerpadel WILO. U většiny čerpadel najdeme nyní vylepšenou konstrukci, vyšší výkon a například u Drain Lift KH provedení i za sádrokarton. Cílem inovací je snížení spotřeby elektrické energie a uhlíkové stopy oběhových čerpadel.




Na seminář Vás zvou společnosti:

 
 
Reklama