Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

"Aquatherm Times" ... nové noviny pro obor TZB

Aktuální e-mailový newsletter Aquatherm přináší první zajímavosti k příštímu mezinárodnímu veletrhu, který se bude konat 27. 2. -2. 3. 2018 v Praze.

Na podzim 2017 připravujeme první vydání vlastních novin „Aquatherm Times“ v retro podobě a netradičním formátu. Smyslem není jen informovat o přípravách veletrhu, ale i pobavit a zaujmout tradiční i nové návštěvníky. Noviny budou obsahovat nejenom aktuální informace od našich partnerů, ale budou vycházet ze standartního schématu novin se zaměřením na obor TZB: články, pravidelné glosy odborníků, rozhovory, zábavu, inzertní část, a to vše v retro stylu.

Máte zájem být součástí novin? Připravte si retro inzerát, nachystejte kroniky a zažloutlé fotografie


Distribuce:
Českou poštou, a to v první fázi na 6 500 městských a obecních úřadů (SMO ČR), 3 000 vybraných projektantů oboru TZB, 600 vybraných firem z oboru TZB (vč. vystavovatelů z roku 2014 a 2016), 3000 ks do cca 50 vybraných obchodních míst TZB po celé ČR (cca 50 až 100 ks na jednu pobočku).

"Aguatherm je o budoucnosti, doprovodný program o aktualitách, stánky jsou plné novinek. Retro noviny budou tedy jakýmsi odlehčením, zajímavým čtením v zajímavém střihu", říká Michal Drážďanský, jednatel MDL EXPO, pořadatel veletrhu.

Aquatherm Praha 2018

  • prezentace budovy jako jednoho celku NEW
  • aplikace ATapp® i pro návštěvníky NEW
  • zaměření na státní samosprávu NEW
  • nové PR aktivity pro B2B i B2C NEW
  • 20 tis. návštěvníků, 250 vystavovatelů
... i to bude Aquatherm Praha 2018


 
 
Reklama