Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odbornou konferenci veletrhu Voda-klima-vytápění zaštítí Společnost pro techniku prostředí

Veletrh Voda-klima-vytápění, který v listopadovém termínu nahradí veletrh Aqua-therm Praha, doprovodí odborná konference, jejímž garantem bude Společnost pro techniku prostředí.

I když do veletrhu, který proběhne od 19. do 22. 11. na výstavišti PVA Expo Letňany zbývá ještě půl roku, už teď je jisté, že na přetřes přijdou vedle vývoje v oblasti domů z téměř nulovou spotřebou energie ohlasy červnového REHVA kongresu Clima 2013, který letos pořádá Společnost pro techniku prostředí a GUARANT International v Praze.

Veletrh Voda-klima-vytápění organizuje dlouholetý pořadatel veletrhu Aqua-therm, agentura Progres Partners Advertising, poté co se nedohodla na pokračování licence k užívání značky Aqua-therm s rakouskou veletržní správou Reed Exhibitions.
VODA-KLIMA-VYTÁPĚNÍ proběhne společně s tematicky spřízněnými veletrhy For Electron, For Energo a For Automation, které bude možné navštívit společně s VKV na jednu vstupenku. K tradičním více než 25 000 lidí, kteří v listopadu vyráželi na výstaviště, tak letos přibude dalších 15 000 návštěvníků.

Organizátoři se také snaží výrazně posílit odborný charakter akce a přivést vedle obchodníků na výstaviště projektanty, architekty, zástupce montážních firem, techniky a další profesionály z oblasti TZB. S tím souvisí i zkrácení akce o jeden den. „Dlouhodobou praxí se potvrdilo, že odborníci si najdou cestu na veletrh spíše v týdnu, o víkendu se chtějí věnovat koníčkům a rodině. Proto jsme veletrh zkrátili o den, bude trvat pouze do pátku. Firmám se tak navíc výrazně sníží náklady na účast,“ vysvětluje další novinku František Kočí.
Všechny novinky a informace o veletrhu jsou průběžně zveřejňovány na webových stránkách www.voda-klima-vytapeni.cz.


 
 
Reklama