Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VODA-KLIMA-VYTÁPĚNÍ nabídne vystavovatelům řadu pozitivních změn

Veletrh bude kratší čímž se zmenší náklady a posílí odborný charakter akce. Souběžně s veletrhem VODA-KLIMA-VYTÁPĚNÍ proběhnou veletrhy FOR ELECTRON, FOR ENERGO a FOR AUTOMATION.

Aqua-therm Praha nahradí v tradičním listopadovém termínu VODA-KLIMA-VYTÁPĚNÍ

K více jak 25 000 tradičních návštěvníků našeho veletrhu tak přibude dalších 15 000 návštěvníků, kteří budou moci navštívit všechny veletrhy na jednu vstupenku. Zároveň se posílí marketingová podpora veletrhu VKV. Společný termín konání s veletrhy FOR ELECTRON, FOR ENERGO a FOR AUTOMATION pak nejen zvyšuje atraktivitu účasti pro firmy a návštěvníky, ale také vytváří potenciál silných průmyslových veletrhů v Praze.

Veletrh VODA-KLIMA-VYTÁPĚNÍ, který proběhne od 19. do 22. listopadu 2013 na výstavišti PVA EXPO Praha Letňany, je jedinou podzimní odbornou akcí zaměřenou čistě na oblast technického zařízení budov (TZB).

Veletrh je určen primárně odborníkům, architektům, projektantům a zástupcům montážních firem, sekundárně pak široké veřejnosti, která si chce nechat poradit od profesionálů z oboru a porovnat nabídku několika desítek firem na jednom místě. Akce navazuje na konání odborných veletrhů v oblasti TZB, které pořadatel, agentura Progres Partners Advertising, více než dvacet let v listopadovém termínu organizovala.


 
 
Reklama