Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stalo se právě dnes – sloučení adresáře a katalogu výrobků na TZB-info

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, zapomeňte na adresář a katalog. Od 16. 1. 2013 je na TZB-info jen jeden Katalog firem a výrobků TZB-info. Výrobky jsou nově v Galerii produktů TZB-info.

Původní adresář firem a katalog výrobků sloužily čtenářům již 12 let a byly v průběhu času jen doplňovány a upravovány dle vývoje technologií a výrobků. Nyní představujeme zásadní změnu, která čtenářům usnadní vyhledávání a koncentruje hledané informace na jedno místo.

Nově najdete již jen jedinou novou záložku Katalog firem a výrobků TZB-info s aktualizovaným tříděním.

Oborový Katalog firem a výrobků TZB-info slouží jako oborový seznam o firmách, jejich produktech a zároveň jako seznam firemních www stránek a základních kontaktních údajů. Katalog lze přirovnat k rozcestníku, který odkazuje uživatele internetu na firemní www stránky nebo dává kontaktní spojení na firmy a organizace. Popularitu Katalogu firem a výrobků TZB-info zajišťuje zejména jeho podrobné oborové členění až na úroveň jednotlivých výrobků a služeb, dále pak jeho jednoduchost a rychlost vyhledávání.


Jak hledat v Katalogu firem a výrobků TZB-info?

  1. Podle oboru činnosti firmy
  2. Stavba i TZB jsou přehledně rozděleny na obory a podobory. Podle nich může každý uživatel snadno vyhledat firmy a výrobky z požadované oblasti. Oproti běžným internetovým vyhledávačům je dělení opravdu oborové, podrobné a podle aktuální reálné nabídky v praxi při zachování osvědčených odborných principů.
  3. Podle regionů
  4. Vyhledávání lze omezit na jeden nebo více krajů nebo okresů. Mezi firmami vybranými podle regionů lze dále vyhledávat podle oboru činnosti.
  5. Plnotextovým vyhledávačem (fulltextem)
  6. Jedná se o nejobecnější a nejsnazší způsob vyhledávání. Plnotextově se prohledává název firmy, popis činnosti, adresa www stránek, město, okres, IČ a případně další klíčová slova.
  7. Podle abecedy

Záznamy v novém Katalogu firem a výrobků TZB-info budou v třídění podle oborů řazeny následovně: nejdříve firmy s Galerií produktů TZB-info, následně ostatní záznamy, s pořadím vždy podle abecedy.
Záložky, „Výrobky“, „Články, zprávy, akce, publikace“ a „Vyžádat informace“ zůstávají zachovány.

Novinka – Galerie produktů na první stránce záznamu o firmě.

Na první stránce jednotlivých záznamů firem je nově celá pravá část vyhrazena upoutávkám na Galerii produktů TZB-info. Cílem Galerie produktů TZB-info není poskytovat úplné podrobné informace o výrobcích a jejich technických vlastnostech, ale poskytnout zákazníkovi informaci o tom, kdo hledaný výrobek vyrábí a kde najde další podrobné informace.


Věříme, že se Vám novinka bude líbit, že Vám bude užitečná a bude nám všem dobře sloužit přinejmenším stejně dlouho jako původní verze.
Vaše redakce

 
 
Reklama