Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

10. ročník odborné konference Izolace 2009 přinesl několik novinek a hostil bezmála 200 účastníků

V Praze 28.1.2009 připravila společnost A.W.A.L. s.r.o. 10. ročník konference Izolace. Bezmála 200 účastníků se sešlo na odborné konferenci Izolace pod střechou Konferenčního centra City.

Společným zájmem bylo téma Stavební fyzika v praxi.

Přednášky byly rozděleny na 4 hlavní témata. Tepelnou techniku a energetiku odborně garantoval Ing. Jiří Šála, CSc., Denní osvětlení a oslunění přednášeli odborníci pod vedením doc. Ing. Jana Kaňky, Ph. D., Akustikou provázel Ing. Jindřich Schwarz, CSc. a tématu požární bezpečnosti se již podruhé na konferenci Izolace věnoval Plk. Ing. Zdeněk Hošek.

 

Celým programem provázel doc. Ing. František Kulhánek, CSc. Spolu s Ing. Markem Novotným zastupujícím pořadatele konference.

Letošní ročník s sebou přinesl hned několik novinek.

Kromě nového místa konání, které splnilo veškeré požadavky, proběhlo slosování všech registračních čísel. To vyneslo Ing. Navrátilovi ze společnosti Helika a.s. certifikát od pořadatele na jednorázové měření u společnosti A.W.A.L. v patnáctitisícové hodnotě dle výběru. Losování tomboly bylo dalším příjemným zpestřením. Výtěžek z tomboly putoval obecně prospěšné společnosti Domov dětem na vzdělání dětí do středočeských dětských domovů. Chceme tímto poděkovat spolupracujícím společnostem a partnerům, kteří věnovali ceny do tomboly spolu s mediálními partnery konference, jenž poskytli do tomboly roční předplatné odborných časopisů.

 

Účastníci konference obdrželi sborník s příspěvky, lístky do tomboly, volné vstupenky na 3 dny výstavy Střechy Praha. 10 volných vstupů bylo umožněno studentům ČVUT - Fakulty stavební, kteří správně odpověděli na soutěžní otázky na odborném portále hlavního partnera konference - Izolace.cz.

Další informace: www.awal.cz a www.izolace.cz.

 
 
Reklama