Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky firmy Sanitec - sanitární keramika KOLO VARIUS, PRIMO a QUATRO

Výjimečnost série Varius je v použití dvou různých tvarů - obdélníkového a oválného. Primo nabízí řadu různých umyvadel včetně dvou menších pro koupelnu pro hosty. Působivost a originalita série Quattro je založena na čtvercových tvarech.

Nabídka sanitární keramiky Sanitec se rozšířila o tři nové řady:

   

1. Varius

Sanitární keramika Varius zahrnuje koupelnový nábytek a sanitární keramiku, ve kterých se dokonalá jednoduchost snoubí se snadným použitím. Masivní okraje a pevná ale lehká konstrukce přináší pocit bezpečí, stability a pohodlí.

Sanitární keramika VARIUS je rozmanitá. Její výjimečnost podtrhuje použití dvou různých tvarů - obdélníkového a oválného - v sériích.

Kromě klasických umyvadel zahrnuje zápustná a asymetrická umyvadla. Bidet i WC jsou ve variantě volně stojící i závěsné.


Umyvadlo 45 cm je jednootvorové a bez přepadu
 
Oválné umyvadlo je v šířkách 60 a 70 cm,vždy s jedním otvorem a skrytým upevněním
 
Zápustné obdélníkové umyvadlo s otvorem je v rozměrech 80 a 100 cm
 
Asymetrické umyvadlo 80 cm je v levém i pravém provedení

Keramiku doplňují praktické skříňky - různé velikosti, se zásuvkami a poličkami. Nábytek se dodává v lesklé bílé a dvou odstínech wenge a zebrano.

   

2. Primo

Hlavní myšlenkou sanitární keramiky a nábytku Primo je funkčnost v kombinaci s estetickou a technickou harmonií výrobků.

Primo nabízí čtyři typy umyvadel v devíti rozměrech - tři klasická, tři nábytková, jedno umyvadlo na desku a dvě menší navržená pro koupelnu pro hosty.

Malé, 36 cm umývátko má otvor pro baterii v pravém rohu, je proto jednoduché je namontovat i v malé koupelně nebo na toaletě.


čelní plocha lesklá bílá, korpus karamelový dub

Ekonomické splachování 3/6 litrů

Co se týče ostatní keramiky PRIMO, i zde je výběr.

WC kombinační stojící s hlubokým splachováním je ve dvou variantách - s vodorovným nebo svislým odpadem. V obou případech je keramická nádrž s dvojitým splachovacím systémem 3/6 l s přívodem z boku. Závěsné WC je rovněž s hlubokým splachováním.

Bidet je ve variantě stojící nebo závěsné.

Primo koupelnový nábytek originálně kombinuje svůj design se sanitární keramikou. Světlé čelní plochy a hnědý korpus s nápadnou stříbrnou čtvercovou úchytkou. Nábytek v teplých barvách navozuje pocit pohody a domova a jeho souměrnost zajišťuje vyváženost interiéru koupelny. Nábytek je odolný proti vlhkosti a lze jej kombinovat se dvěma nebo čtyřmi nábytkovými nožičkami.

3. Quattro

Řada Quattro je novou řadou sanitární keramiky a koupelnového nábytku. Její působivost a originalita je založena na čtvercových tvarech. Vysoce kvalitní materiály zajišťují její dlouhou životnost. Díky originálnímu designu bude mít vaše koupelna jedinečný vzhled.

Dokonalé vnější i vnitřní tvary umyvadel vyvolávají pocit spolehlivosti, vyrovnanosti a stability. Umyvadla jsou v řadě rozměrů a variant:


umyvadlo 40 cm (v nabídce levá i pravá varianta)
 
umyvadlo 60 cm
 
umyvadlo 90 cm s jedním otvorem (v nabídce i bez otvoru)


Široké a velké umyvadlo 120 cm s jedním otvorem
 
Umyvadlo 120 cm se dvěma otvory může sloužit dvěma osobám. Symetrické skříňky se zásuvkami umožňují snadné uložení toaletních potřeb pro dvě osoby.

Řada Quattro je dostupná s glazurou Koło Reflex. Díky této glazuře jsou povrchy sanitární keramiky dokonale hladké. Udržují se snadno čisté a k jejich čištění je zapotřebí pouze jemný hadřík. Proto bude vaše zářící koupelna vždy vypadat jako nová.



Zajímavostí je kryt z nerezu pro zápachové uzávěrky. Umyvadlo není položeno přímo na skříňce, ale upevněno na stěně nad skříňkou.
K umyvadlům je v nabídce odtokově přepadový systém zápachové uzávěrky.

WC a bidety mají moderní design, skrytý systém úchytů a glazuru i pod povrchem záchodové mísy. Umyvadla Quattro doporučujeme kombinovat se závěsnými a stojícími klozety a bidety Varius s povrchem Reflex.


deska pod umyvadlo, pro kombinaci s umyvadlem bez otvoru a bez přepadu

Rovné linie sanitární keramiky zvýrazňují krásu koupelnových doplňků a příslušenství. Útulnost interiérů ještě zvyšují krásné skříňky v teplých barvách. Řada Quattro přináší do vaší koupelny rovnováhu i pocit pohodlí a nezávislosti.



Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.