Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Antivandalové provedení toalet pro zátěžové provozy

Máte špatné zkušenosti s tím, že Vám lidé rozbíjejí keramické pisoáry? Potřebujete vybavit WC odolnými a kvalitními výrobky, které vydrží nápor vandalů na diskotékách, čerpacích stanicích či na méně hlídaném veřejném WC? Pokud ano, rád bych Vás nyní provedl sortimentem nerezových výrobků naší firmy AZP Brno s.r.o., určenými právě pro tato WC. Na fotografiích můžete vidět ukázky našich nerezových výrobků, které jsou umístěny v kulturním domě Obecního úřadu obce Chrást u Březnice v Čechách.

Výrobky z nerezu se obecně vyznačují vyšším stupněm odolnosti. Naše nerezové výrobky jsou navíc povrchově upravené tryskáním balotinou, kterým vytváříme matný povrch. Takto upravený povrch je praktičtější na údržbu, neboť na něm nejsou natolik viditelné kapky od vody a nečistoty. Pro WC nabízíme následující výrobky:

AUP 02 - nerezový pisoár s teplotním splachovačem

Celonerezový pisoár AUP 02 je vybaven automatickým splachovacím zařízením, využívajícím pro bezdotykové ovládání teplotní snímač, který reaguje na změnu teploty kapaliny při použití. Po 24 hodinách klidu se pisoár automaticky spláchne. Tímto způsobem se docílí maximální hygieny při velké úspoře vody. Všechny prvky pisoáru jsou uloženy pod jeho pláštěm a vše je tedy chráněno před mechanickým poškozením, a to i úmyslným.

Velkou výhodou je, že pisoár s teplotním splachovačem nereaguje na osoby procházející nebo stojící v jeho blízkosti!
Pisoár lze zavěsit na naši konzolu KP 1.
Jako doplněk nabízíme nerezovou dělící stěnu mezi pisoáry NP 01.

 

Obr. 1a, b: Nerezové pisoáry AUP 02 s nerezovými dělícími stěnami NP 01

AUZ 01 - nerezový klozet

Nerezový klozet v matném provedení je v kompletní dodávce vybaven bílým sedátkem s poklopem, vyrobeným z tvrzeného plastu. Nabízíme také prodlouženou verzi klozetu určenou pro invalidní osoby, nebo klozet pro postavení do prostoru.

Klozet doporučujeme kombinovat s konzolou pro jeho zavěšení KZ 1 a s tlakovým senzorovým splachovačem AUZ 3, který je určený pro zabudování do zdi. Výhodou tohoto splachovače je tlačítko pro okamžité spláchnutí, které oceníte hlavně při úklidu. Nerezový klozet AUZ 01 lze zavěsit i na náš automatický předstěnový systém AUZ 5, který je vhodný také pro zabudování do sádrokartonu. Systém má vlastní nádržku a je zde opět možnost okamžitého spláchnutí.

 

Obr. 2a: nerezový klozet AUZ 01 s automatickým splachovačem AUZ 3
Obr 2b: prodloužený nerezový klozet AUZ pro invalidy s AUZ 3, nerezovými madly, nerezovým
umyvadlem AUM 03 a dávkovačem tekutého mýdla

Nerezová umyvadla

Svým zákazníkům nabízíme široký sortiment nerezových umyvadel, která se liší jak svými rozměry, tak i designem. Pro zařízení toalet doporučujeme především umyvadla AUM 01 a AUM 03.

 

Obr. 3a, b: Nerezové umyvadla AUM 03 s dávkovači tekutého mýdla, zásobníkem
papírových ručníků a odpadkovým košem

Nerezové zařizovací předměty

Dále nabízíme různé druhy doplňků jako jsou: odpadkové koše, zásobníky toaletních papírů a papírových ručníků, dávkovače tekutého mýdla, osoušeče rukou, věšáky nebo závěsné stanice pro přebalování dětí.

Bezpečnostní sekce

V současnosti jsme rozšířili náš tradiční výrobní sortiment o výrobky pro modernizaci věznic, diagnostických ústavů, cel předběžného zadržení a veřejných WC. Jsou to nerezové výrobky v anti-vandalovém provedení splňující přísné evropské normy. "Pilotními" výrobky jsou BSK 01 - bezpečnostní kombi set, BSPZ 01 -bezpečnostní pisoárový žlab a bezpečnostní zařizovací předměty.


Obr. 4 a: BSK 01- bezpečnostní kombi set, 4b: bezpečnostní nerezové zrcadlo
4c: bezpečnostní háček

Naše nerezové výrobky jsou určeny především pro sociální zařízení s náročným provozem jako jsou: dálniční odpočívadla, čerpací stanice, pivnice, diskotéky, veřejné WC měst a nádraží, cely předběžného zadržení, věznice apod.

Pro bližší informace o našich výrobcích můžete navštívit naše internetové stránky nebo nás můžete kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle.
Těšíme se na vaše dotazy!


AZP Brno s.r.o.
logo AZP Brno s.r.o.

Výrobce nerezového (i antivandal) a bezdotykového sanitárního zařízení, senzorové baterie, automatické pisoáry, bezdotykové sprchy. Nerezové podlahové žlaby, umyvadla, dřezy, umývací žlaby, výlevky, nerezové záchody a pisoáry. Zpoplatnění vstupů, praček, ...