Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové regulátory Elektrobock pro kotle Therm

Od 1.11.2005 jsou v prodeji následující nové regulátory od firmy Elektrobock CZ určené pro kotle Therm:

PT 21


Digitální prostorový termostat pro automatickou regulaci vytápění s možností nastavení hystereze a týdenního programu. Výhodou je jednoduchá montáž a nastavení až šesti časových intervalů s různými teplotními úrovněmi na každý den.



Návod v (.pdf) ke stažení zde.

PT 30


Inteligentní prostorový termostat, který přináší nové možnosti do úspor a komfortu vytápění. Slouží pro řízení topných soustav v rodinných domech, bytech , kancelářích. Velkou výhodou je adaptace na konkrétní podmínky vytápěného prostoru.



Návod v (.pdf) ke stažení zde.

PT 30 GSM

Jedná se o variantu termostatu PT 30 s možností ovládání vytápění přes Váš mobilní telefon. Umožňuje dálkově ovládat topení, ať jste kdekoliv. Před odjezdem na chatu či domů stačí napsat SMS zprávu o požadované teplotě a přijedete už do vyhřátého objektu. Další výhodou je zpětná informace od termostatu, která obsahuje údaje o stavu kotle, teplotě v místnosti a stavu baterií v termostatu.
Soustava obsahuje termostat PT 30, mobilní telefon Siemens, upravený konektor s nabíječkou a dále před-nabitý Go-kupón (s číslem a 50 Kč kreditem).

Návod v (.pdf) ke stažení zde.

BPT 30


Jedná se o bezdrátovou variantu termostatu PT 30 se stejnými funkcemi. Pro místa, kde chybí instalační rozvody nebo je obtížné tažení vodičů od kotle k termostatu.

Indikační diody na přijímači jsou výborným doplňkem umožňujícím optickou kontrolu správné funkce termostatu.

Návod v (.pdf) ke stažení zde.


THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...