Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ENVIBRNO součástí ekologických veletrhů Brno 2006

Společnost Veletrhy Brno, a.s. oficiálně přesouvá veletrh ENVIBRNO z komplexu Stavebních veletrhů. ENVIBRNO 2006 se nově uskuteční společně s výstavou VODOVODY–KANALIZACE 2006, čímž vznikne komplex tzv. "Ekologických veletrhů Brno 2006", které se uskuteční na brněnském výstavišti ve dnech 23. - 25. května 2006.

Spojením těchto akcí vznikne soubor veletrhů zaměřený na vodohospodářství, ochranu ovzduší, půdního fondu a krajiny, snižování úrovně hluku a odstraňování starých ekologických zátěží. Svým způsobem půjde o výjimečnou akci podporující ochranu a tvorbu životního prostředí, která se na půdě ČR doposud ještě nikdy neuskutečnila.

Komplexní oborové členění bude pro vystavovatele přínosem stejně tak jako zvýšení účasti zástupců komunální sféry, posílení zahraniční účasti, zvláště ze sousedních států, Ruska a Běloruska, a také výhodné ceny pronájmu výstavní plochy. Přínosem pro stávající vystavovatele ENVIBRNO i nově příchozí vystavovatele projektu VODOVODY-KANALIZACE je moderní, snadno dostupný veletržní areál, komplexní výstavářský servis, ubytování v těsné blízkosti výstaviště, parkování pro vystavovatele zdarma a mnohé jiné. Přihlášení vystavovatelé mohou také bezplatně využít možnosti prezentace vlastní firmy a produktů či služeb na PR portálu, který je součástí webových stránek veletrhu.

12. mezinárodní vodohospodářská výstava VODOVODY-KANALIZACE se společně s ENVIBRNEM uskuteční minimálně v následujících tří letech. Společnost Veletrhy Brno, a.s. totiž vyhrála výběrové řízení na organizátora této akce, které před nedávnem vyhlásilo Sdružení oboru vodovodů a kanalizací (SOVAK).

12. mezinárodní veletrh technik pro tvorbu a ochranu životního prostředí ENVIBRNO 2006 naváže na úspěšnou tradici v rámci Stavebních veletrhů Brno a v novém ročníku se stane oborovým lídrem v souboru tzv. "Ekologických veletrhů Brno".

V rámci chystaného doprovodného programu bude zachován úspěšný projekt Envikongres. Záštitu nad konáním Ekologických veletrhů Brno převzalo Ministerstvo životního prostředí ČR.

Martina Bajerová
manažerka PR a reklamy Stavební veletrhy Brno a URBIS INVEST
Tel. +420 541 152 722, Fax: +420 541 152 889, E-mail: mbajerova@bvv.cz

 
 
Reklama