Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zlatý@TZB-info 2005 - vyhlášení soutěže o nejlepší internetové stránky z oboru TZB

Vyhlášení třetího ročníku soutěže Zlatý@TZB-info. V tomto ročníku budou oceněny tři internetové prezentace, které dostanou od čtenářů portálu TZB-info největší počet hlasů.

Zlatý@TZB-info - soutěž o nejlepší internetové stránky z oboru technická zařízení budov
pořádaná u příležitosti konání mezinárodního veletrhu "Aqua-therm Praha 2005"

PODMÍNKY SOUTĚŽE

1. Úvod

Soutěž o nejlepší internetové stránky v oboru je podnětem pro firmy působící v oboru technická zařízení budov k upevnění internetu jako moderního komunikačního prostředku pro navázání vztahů s odbornou i širokou veřejností. Nejlepší internetové prezentace vyberou ve veřejném hlasování čtenáři portálu TZB-info a prvním třem bude uděleno ocenění "Zlatý@TZB-info"..

1.1.Pořadatel soutěže:
Internetový portál TZB-info (společnost Topinfo s.r.o.)



2. Všeobecné zásady
2.1.Účastníci
Do soutěže mohou být přihlášeny internetové stránky firem působících v oboru TZB. Podmínkou účasti je registrace v TZB-adresáři na portálu TZB-info. formou placeného záznamu pro rok 2005.

2.2.Přihláška
Do soutěže budou zařazeny internetové stránky na základě on-line přihlášky. Přihlašovací formulář do soutěže bude dostupný na konci tohoto článku od 16.10. do 4.11.2005.

Kromě vyplnění a odeslání on-line přihlašovacího formuláře je podmínkou pro zařazení do soutěže i úhrada registračního poplatku ve výši 1190,- Kč včetně DPH (1000,- Kč bez DPH) na účet provozovatele portálu TZB-info společnosti Topinfo s. r. o. číslo 27-6676670247/0100 (Komerční banka) - nejpozději do 5.11.2005. Jako variabilní symbol uvede přihlašovatel svoje IČ. Po obdržení platby bude obratem zaslán poštou daňový doklad a přihlašované stránky zařazeny do soutěže.

2.3.Internetové stránky
Přihlášené internetové stránky musí být dostupné a funkční nejpozději k poslednímu dni, kdy je možné stránky do soutěže přihlásit. Přihlašovatel může přihlásit do soutěže pouze jedny internetové stránky (jedna URL adresa) a tyto stránky musí být vyhotoveny v českém nebo slovenském jazyce.

2.4.Vyřazení ze soutěže
Přihlášené internetové stránky nebudou hodnoceny pokud:
a) nebudou funkční nebo dostupné a to z jakéhokoliv důvodu
b) nebude provedena úhrada poplatku
c) nesplňují podmínky v čl. 2.3.

3. Způsob hodnocení

3.1.Hlasování na portálu TZB-info
Hodnocení přihlášených internetových stránek bude provedeno veřejným hlasováním prostřednictvím portálu TZB-info. Hlasovat budou moci průběžně všichni návštěvníci portálu TZB-info pomocí on-line hlasovacího formuláře od 7.11.2005 do 20.11.2005. Hlasovací formulář bude dostupný na portálu TZB-info (www.tzb-info.cz).

3.2.Ocenění
V letošním ročníku soutěže budou udělena tři ocenění "Zlatý@TZB-info" stránkám, které dostanou při hlasování největší počet hlasů. Přihlašovatel bude odměněn diplomem a skleněnou plaketou Zlatý@TZB-info.

4. Vyhlášení výsledků soutěže

4.1.Ocenění udělují přihlašovateli vítězných stránek zástupci pořadatelů při slavnostním vyhlášení soutěže v rámci veletrhu Aqua-therm Praha 2005.

4.2.Výsledky soutěže budou publikovány na portálu TZB-info.

4.3.Společnosti, jejichž stránky budou oceněny, mají možnost na portálu TZB-info využít v roce 2006 zdarma zařazení svých výrobků do TZB-katalogu, který je oblíbeným a návštěvníky využívaným produktem, směrovkou na firemní internetové stránky.


Kontakt pro dotazy k soutěži:
Topinfo s.r.o.
Adéla Bystřická
Stavitelská 6
160 00 Praha 6
tel.: +420-233 081 147
e-mail: adela.bystricka@topinfo.cz

 
 
Reklama