Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Závod "O KRÁLE RYCHLÝCH TRUBEK"

Internetový portál TZB-info a dovozce kondenzační techniky GEMINOX vyhlašují 1. ročník závodu horských kol "O KRÁLE RYCHLÝCH TRUBEK". Srdečně zveme všechny příznivce TZB na HOUŠTECKÝ CYKLOMARATON.

TZB-info je během roku mediálním partnerem celé řady odborných akcí. Jen z poslední doby připomeňme například výstavu Bazény, sauny a solária v Praze, Stavební veletrhy Brno, Teplárenské dny v Hradci Králové, konferenci Vytápění 2005 v Třeboni.
V červnu letošního roku budeme mediálním partnerem akce zcela jiného typu - i když její návaznost na TZB je velmi úzká.
Zveme všechny příznivce TZB na HOUŠTECKÝ CYKLOMARATON. Abychom se mohli skutečně bez obav všichni přihlásit, jsou letos poprvé pro zájemce z oboru TZB vytvořeny samostatné kategorie a zváni jsou všichni - "závodníci" i "výletníci".

Závod je součástí HOUŠTECKÉHO CYKLOMARATONU, který je svým charakterem určen pro širokou veřejnost. Závod je určen pro horská a trekkingová kola. Pro pracovníky oboru TZB jsou vypsány samostatné kategorie.

Vyhlašovatelé proto pevně věří v hojnou účast osobností oboru TZB, které si budou moci poměřit své výkony podpořené intenzivní kondenzací nejen se svými kolegy, ale i konkurenty.


Termín:       sobota 18.6.2005

Start:           stadion Houštka u Staré Boleslavi
                     10:30 hod závod na 55 a 75 km
                     11:00 hod dětský závod

Trasa:         Houštka, Káraný, Stará Lysá, Čihadla, Kochánky, Mečeříž, Kostelní Hlavno, Hlavenec, Stará Boleslav, Houštka


PŘIHLÁŠKA

Doplňující informace
Bezplatná infolinka: 800 11 4567


PREZENTACE
Stadion Houštka 18.6.2005, 7.00-9.30 hod závod na 55 a 75 km.

STARTOVNÉ
300,- Kč včetně pamětního trika, splatné společně s přihláškou do 11.6.2005. Po tomto termínu 350,- bez nároku na pamětní triko při prezentaci v sobotu 18.6.2005 od 7.00 do 9.30 hod. Závodníci dětských závodů startují zdarma.

ZPŮSOB PLATBY
Převodem na účet 166096620/0600 (jako variabilní symbol uveďte rodné číslo) nebo hotově při prezentaci.

OMEZENÍ
Přihlásit se mohou pouze osoby, které jsou zaměstnány v oboru TZB (dle IČO zaměstnavatele) a v den závodu jsou starší 18 let.

OBČERSTVENÍ
Na trati 2 občerstvovací stanice - voda, iontový nápoj, ovoce, tyčinky, v cíli pivo nebo limo, bageta.

SOUTĚŽ TÝMU
Účastní se tříčlenné družstvo z kategorie jednotlivců. Hodnocení týmu je na základě součtu časů na trati.

MĚŘENÍ ČASU
Čas každého účastníka na trati 55 a 75 km je měřen elektronicky pomocí čipů.

POZOR
Každý závodník na trati 55 a 75 km musí při prezentaci složit zálohu 500 Kč za zapůjčení elektronického čipu pro měření času. Připravte si prosím pětisetkorunovou bankovku. Záloha je vrácena po odevzdání čipu v cíli závodu. Při ztrátě nebo poškození čipu nebude záloha vrácena.

 
 
Reklama