Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Titulní strana TZB-info nestačí!

Vážení čtenáři, jistě jste zaregistrovali, že poslední dobou zveřejňujeme denně i dva články a tři krátké zprávy a v edičním plánu se stále hůře hledají místa pro neplánované aktuální informace. Zároveň narostl rozsah informací. Tradiční obory jako například vytápění stále častěji přerůstají svými souvislostmi do dalších oborů jako například do stavební fyziky. Typickým příkladem je nízkoenergetické stavění. Přibyly články z elektriky, bez které se obejde již jen velmi málo technických zařízení, všemi obory TZB napříč se prolíná problematika hluku a požárního zabezpečení... A tak s postupným širším záběrem neustále roste význam odborných oblastí, ve kterých každý najde jen to, co ho skutečně zajímá. I z Vašich reakcí víme, jak je obtížné v běžném pracovním tempu denně alespoň prohlédnout TZB-info a po delším čase je vzhledem k množství zveřejněných informací čtení časově náročné.

Dovolujeme si Vás proto upozornit, že se část článků společně s krátkými zprávami objeví přímo v odborných částech portálu (Témata a Obory) bez toho, aby prošly titulní stranou TZB-info.

Máte obavu, že Vám něco uteče?

Objednejte si týdenní přehled.

Týdenní přehled je rozesílán každé pondělí a kromě jiných informací obsahuje kompletní seznam článků, které jsme publikovali za uplynulý týden. Týdenní přehled rovněž obsahuje seznam všech krátkých zpráv, z nichž některé byly zveřejněny rovněž jen v odborných oblastech.

Každé pondělí tak dostanete i výběr z kalendáře akcí. Zde je třeba ale upozornit, že se nejedná o kompletní seznam akcí v následujícím období. Například na firemní akce je třeba se podívat přímo do kalendáře.

Týdenní přehled je také doplněn výběrem z denního tisku. Tento výběr neustále zlepšujeme tak, aby co nejvíce vystihoval oblasti Vašeho zájmu. Za tipy na zdroje a zprávy či události předem děkujeme.

Portál TZB-info se stal již respektovaným, často využívaným a citovaným médiem, největším oborovým portálem ve stavebnictví a v předešlém měsíci jsme zaregistrovali rekordních 55.282 návštěvníků. Děkujeme Vám za Vaši přízeň.

Ačkoliv je výše uvedeno, že týdenní přehled rozesíláme pravidelně každé pondělí, tentokrát je rozeslání výjimečně vzhledem k probíhajícím velikonočním svátkům posunuto na úterý. Zveřejnění upoutávky na týdenní přehled událostí právě dnes v pondělí 12.4.2004 mi tak připadá až trochu komické. Přejeme Vám krásný poslední sváteční den i příjemný následující zkrácený pracovní týden.

 
 
Reklama