Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výstava Bazény byla zajímavá a užitečná pro zájemce o bazén i odborníky

Bazénové fólie DLW se uplatní při stavbě nových venkovních i vnitřních bazénů. Významné uplatnění nachází i při rekonstrukcích starších bazénů. Umožňují zvolit libovolný tvar bazénu, zvolit protiskluzový dezén na schody i velmi rychlou rekonstrukci starých bazénů.

V souladu s nastupujícím jarem se konala na výstavišti v Praze Letňanech výstava Bazény. Výstava se konala ve dnech 9.-12.3.2004 a byla součástí jarních veletrhů (Eco city, For Habitat, Prago Florea). Ačkoliv to byl teprve druhý ročník této výstavy, vystavovalo se v hale i na venkovní ploše, přítomna byla celá řada těch nejvýznamnějších společností z tohoto specifického oboru, návštěvnost byla dobrá a byla udělena i ocenění.

OCENĚNÍ
GRAND PRIX
za nejúspěšnější novinku roku 2004
BAZENTECHNIK s.r.o.
za laminátový bazén ATTIKA
GRAND PRIX
za atraktivní ztvárnění ukázkového bazénu
Bazény Desjoyaux s.r.o.
GRAND PRIX
za komplexní prezentaci informací
MAPEI spol. s r.o.
Cena Sympatie BWT Česká republika, s.r.o.

Cena Sympatie udělovaná společností ABF, a.s. a redakcí Českomoravských veletrhů byla udělena firmě BWT Česká republika, s.r.o.
Blahopřejeme.
TZB-info


Obr. 1: Program na stánku BWT

Obr. 2: Ocenění pro firmu BWT
převzal obchodní ředitel

Obr. 3: I hostesky u BWT byly stylové

Zajímavost - fólie DLW pro povrch bazénů. Na několika místech výstavy bylo možno vidět nabídku bazénových PVC fólií pro vytváření povrchu bazénu. Na výstavě bylo možno zhlédnout praktickou ukázku uplatnění bazénové fólie DLW. Bazénové fólie DLW se uplatní při stavbě nových venkovních i vnitřních bazénů. Významné uplatnění nachází i při rekonstrukcích starších bazénů.
1,5 mm silné hydroizolační fólie DLW delifol jsou vyrobeny z neměkčeného PVC-P vyztuženého vysoce pevnou tkaninou TREVIRA.
Vyznačují se mimořádně dlouhou životností, výbornou rozměrovou i barevnou stálostí, materiál je odolný chemickým látkám, hnilobě, plísním a odpuzuje mikroorganismy. Používá se několik typů odlišujících se od sebe kvalitním a barevným provedením. Bazénové fólie DLW jsou výborně svařitelné i po dlouhé době a jsou vhodné pro použití na všechny základové konstrukce bazénů různých velikostí a tvarů.

Fólie DLW umožňují:
- využití jako vhodná hydroizolace pří výstavbě nových bazénů (betonové, ztracené bednění)
- možnost zvolit libovolný tvar bazénu
- zvolit protiskluzový dezén na schody
- velmi rychlou rekonstrukci starých bazénů.
Fólie je nabízena ve třech typech jako jednobarevná, se vzorem a protiskluzová.


Na výstavě se prezentovaly i technologie z tohoto oboru (kvalita vody, zařízení pro bazény, technologie fontán...), bylo tedy kde načerpat nové informace.
Na výstavě se zabavily i děti a zajímavé byly i veletržní slevy, nejen svou výší, nabídkou a možností srovnání, ale i aktuální dobou pro pořízení bazénu.

Další ročník veletrhu se uskuteční ve dnech 9.-12. března 2005. Výstava bude zařazena k prestižním výstavám, jako jsou v Barceloně, Lyonu, Stuttgartu /Düssseldorfu/ a bude podporována ze strany národních bazénových asociací. Po roce 2005, kdy bude výstava již plně etablovaná na tuzemském i zahraničním trhu, přejde k dvouleté periodicitě, takže 4. ročník se pak uskuteční až v roce 2007.


Zdroj: Ke zpracování byly využity i materiály firmy Marimex CZ s.r.o. a pořadatele výstavy ABF a.s.

 
 
Reklama