Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletržní sezónu na Slovensku zahajuje Aqua- therm. Vítejte v Nitře!

Co nabídne veletrh Aqua-therm v Nitře, který si získal na Slovensku kredit a jehož již šestý ročník je vizitkou toho nejlepšího z oborů vytápění, ventilace, klimatizační, měřicí, regulační, sanitární a ekologické techniky? Aqua-therm Nitra se blíží, otevírá své brány na výstavišti Agrokomplexu dne 3. února 2004!

Poznamenejte si do svého kalendáře: od 3. do 6. února 2004 se na nitranském výstavišti Agrokomplexu představí na sto firem z oborů vytápění, ventilace, klimatizační, měřicí, regulační, sanitární a ekologické techniky, jejichž snahou je proniknout či upevnit svou pozici na trhu před vstupem Slovenské republiky do EU v letošním roce. To je jistě chvályhodný obecný záměr. A co to pro mne bude znamenat? zeptá se návštěvník - laik i návštěvník - odborník. Pro experty, z nichž více než polovina spolurozhoduje o nákupech a investicích, je to výzva, neboť veletrh jim nabídne další nové domácí i zahraniční produkty špičkové kvality. Na akci, jež za šest let své existence prokázala svou životaschopnost a samostatnost. A pro laika je směrodatné, že pražský Aqua-therm "myslí" na svého mladšího slovenského bratra, že na veletrhu najde svůj výrobek a k němu získá užitečné rady a příslib eventuálního servisu.

A jaké exponáty se na Aqua-thermu v Nitře objeví? Tak například parní, horkovodní a teplovodní kotlové systémy pro vytápění průmyslových a bytových objektů, komponenty pro podlahové vytápění, krbové kachle s nízkou spotřebou a vysokou účinností topení neštípaným dřívím, teplovzdušné ohřívače na opotřebovaný olej, naftu, P-B, elektrické termokabelové podlahové vytápění s inteligentní regulací, tenké vytápěcí rohože, ochranné systémy proti zamrznutí pro okapové žlaby, dopravní plochy a potrubí. Dále hliníkové radiátory, tepelná čerpadla, kotle plynové závěsné-kondenzační, nízkotepelné, kotle plynové stacionární s výkonem od 3 kW do 9 MW, zásobníkové ohřívače, solární technika, kogenerační jednotky, atakdále atakdále ...

Z oboru klimatizace a ventilace budou vystaveny například nejmodernější čističky vzduchu, klimatizační a vzduchotechnické jednotky, ventilátory radiální, kanálové, střešní, axiální.

A vystavovatelé též nabídnou novinky v komínových systémech, v izolační technice, odsávače par. A též řadu měřicích přístrojů na měření fyzikálních veličin jako jsou teplota, vlhkost, tlak, proudění vzduchu, průtok kapalin, otáčky, elektrický proud, napětí, odpor, vodivost roztoků atp.

Mohli bychom ve výčtu a popisu výrobků pokračovat, ale smyslem této upoutávky na Aqua-them Nitra není virtuálně suplovat obsah výstavní plochy. Tu nechť navštíví všichni ti, kteří se zajímají o novinky a evropské trendy ve zmíněných oborech.

Na závěr je nutné připomenout, že nejlepší exponáty čeká již tradiční ocenění zlatými medailemi v rámci bohatého doprovodného programu. Koneckonců, právě toto ocenění je nejlepší vizitkou smysluplnosti nitranského veletrhu, který je inspirací pro výrobce a pohotovou službou pro návštěvníky, kteří se potřebují rychle zorientovat v širokém sortimentu těchto velmi potřebných komodit.

Vítejte na Aqua-thermu Nitra ve dnech 3. - 6. února 2004.

 
 
Reklama